Igår fick ...

Igår fick D ett sådant psykbryt så man kunde inte annat än att skratt åt honom. Jag hämtade honom glad och uppåt hemma hos dagmamman. Vi sjöng och tjoade i bilen på väg hem. När vi kommer innanför dörren tar han min bilnyckel och spinger iväg med. Han brukar få ha mina nycklar men inte bilnyckeln för han blöter ner larmdosan. Så jag sa att jag ville ha den och han kunde få de andra. Neeeeääj! fick man till svar. Då tog jag dem bara. Sen började han gallskirka i protest, han slängde sig ner och dunkade armarna i golvet, gick runt och skrek neeeeeeeej, tog saker och kastade och vägrade lugna ner sig. I EN TIMME pågick detta. Det hördes så väl att det var trots skrik, inget "jag är ledsen på riktigt eller jag har ont, eller jag är hungrig" utan ren och skär ilska och surhet för att han inte fick behålla nycklarna. Sådant där grin och skrik kan jag lyssna på huuuur länge som helst. Jag skulle aldrig få för mig att ge mig. Så en timme höll han på, sedan hade han nog glömt varför han var arg, för då lekte vi kurragömma i en halvtimme och han skrattade och kramades.

Idag efter jag hämtade honom så åkte vi och syster till lekochbuslandet. Gud va kul det är där, fast syrran lekte nog mest ;) D var lite rädd i början men tilslut följde han med. Han var dock livrädd för bollhavet, det som han älskade för ett halvår sedan. Madde hoppade i och gömde sig under alla bollar och D blev livrädd och blev jätteledsen.. Stackarn trodde väl att bollarna käkat upp henne!


Ganska scary, hur vågar ungarna egentligen. Det var omöjligt att få upp Dennis iaf, en jobbig klättervägg för att komma upp.


Den här är längre och brantare än den ser ut. När vi gått en lång kringelikrok väg, över saker, under vissa och igenom andra kom man fram till denna. Vi åkte alla tre och Dennis satt i systers knä och jag bredvid. Det gick fort och man guppade i varje gupp :) Dennis var tyst på vägen ner men väl nere började han gråta, stackarn.. Fast lite fegis är han allt ;)

Tittut! Madde gick först, sedan D och sist jag. Svårt att vara ensam med honom då man kan komma fram till "hål" som stora barn kan klättra ner genom och bra att någon går efter då "trapporna" som finns är ganska branta. Han kröp/klättrade dock så säkert så, lite stolt :)


Innan vi gick hem åkte syster en mega brant och lång snurr rutschkana, den såg helt livsfarlig ut, den gick helt lodrätt ner. Hon skrattde så hon nästan kissade på sig när hon kom ner. En farfar som var där med barbarnen fick sig också ett gott skratt. Jag skulle ju inte inte vara sämre utan klättrade upp jag med. Herregud, som sagt, hur vågar ungarna detta? Jag fick ju halvligga och hålla emot lite med händerna mot taket. Ha ha skönt att man kan leka av sig ibland, jag är ju inte ens 25, då får man la leka lite då och då :)


Väl hemma efter att hela familjen käkat middag gick vi ut till lekparken. Han kör sin cornpopper framför sig och tycker det är så kul. Att gunga med så mycket fart det går att ha är också en hit!

Jättefint väder, men ack så kallt!

Har jag berättat om nya favvo (snacks) ordet?

Guuka!

Nu somnade han så snabbt i sängen efter denna dag full av energi. Han han med ett bad också.. :)
Synd att jag måste väcka honom sju i mornbitti, känner på mig att han kunde ha sovit till nio..
I morgon är det tenta. Har väl inte pluggat så mycket som jag tänkt, men nu litar jag på mina förkunskaper.. och hoppas att frågorna hon ställer är samma som på alla andra tentor hon gjort. (bara för detta så anstränger hon sig väl och gör en jätte svår denna gången, men den ska jag allt klara ändå)

Jo just det, jag mailade U Wagner som vi hade i vinkunskapen och vg gränsen var 85% på denna tentan. Surt då 80% var gränsen för alla de senaste tentorna.. Jag missade VG med 1,5 poäng. :(

Nu ska jag slappa i soffan, vart en tuff dag även för lilla mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0