Nu är det slut för idag, tack och adjö för idag, tänk vad tiden..............

Nu har jag tröttnat på  att blogga.  Dennis börjar bli stora killen så man kan känna igen honom när man är ute. Det är även trist att jag inte ens vet vilka hälften av er är som läser om vårat liv. Det blir även trist när jag träffar gamla vänner som jag inte pratar så mycket med, när jag vill snacka och berätta något som hänt säger alla bara "ja vi läste det". Inte så kul att ni vet så mycket om mig och jag inget om er. Jag har iaf bloggat lite mer än ett år sedan D föddes och det får räcka. jag tackar er som tyckt det var intressant att följa oss i vårat dagliga liv. Bloggandet börjar förövrigt att vara "ute" ha ha. (Tro  nu inte att jag härmar min vän Lina, för det var hon som snodde min idé, men det är lugnt babe ;-) )
Tack för oss!

kort, kort, kortfattat!

I lördags kom Maria hit på eftermiddagen, vi kikade på tv, tjatade och käkade gott, nästan för gott!
E kom hem vid tolv, han hade med sig fadder Lenny, de hade varit på casinot och kom hem nyktra! De trodde vi inte :-)

På söndagen spelade jag tävling! Ha ha det var sjukt nervöst innan man gjort första slaget, men sedan var de bara att köra på. Jag skötte mig bra tycker jag.. Kom på plats 40, då tror ni att det bara var 41st som spelade, men ikke! Det var faktiskt 89stycken.Så att få 50 bakom sig var inte så illa. Nu vill jag träna mera, det är inte som fotboll eller innebandy direkt, men man får iaf spela matcher och det får räcka för mig så länge.

På söndag eftermiddag kom Mattias och Lina hit och fikade.Slängde ihop en smulpaj med vaniljsås. Vi tjötade och busade med Dennis.

Igår var jag och D på öppna förskolan här i lundby första gången. Men den var inget bra..

Idag var vi på öf i backa i stället. Det var helt tomt, bara jag och Carolina där, men det är mysigt!

Nu ska jag gå ner och se vad mina pojkar pysslar med.

Ska blogga bättre i morgon, hej svej!

Frisören!

Idag har Dennis varit hos frisören.Tant Maria följde med som stöd och fotograf :-)
Vi blev lite sena, för vägen som Eniro gav mig stämde inte alls! Det slutade med att frisörskan stod vid vägen och vinkade, haha.

D sitter inte still i knät i vanliga fall, så varför skulle han göra det nu? Men det gick bra ändå. Han fick smaska på kaka och dricka festis.Inte så lätt att klippa en somsnurrar med huvudet farm och tillbaka, fram och tillbaka, men tillslut blev det bra!


En perfekt liten tuppkam med lite längre hår därbak,passar en busunge som Dennis perfekt!


Om man går runt medmoster och håller henne snällt i handen kan man, om man har tur, få smaka på hennes glass!


Om man klappar händerna i badet riktigt fort, skvätter det MYCKET vatten!


Atjoo!


Undrar när märket från TBC sprutan ska gå bort?


Våran stora fina pojke!


När Maria och syster(som bara kom förbi och tog en lekpaus (och en glass) innan nästa jobb skulle börja) hade gått hem drog lilla familjen till city gross i kungälv för att storhandla. Väl hemma gjorde sambon middag, torskrygg i ugn med potatis och grönsaker, mums mums!
Råkade visst köpa ett kilo räkor också.. Men de får förtärasi morgon, då ska Maria hit. E ska hem till fadder Lenny och bygga möbler.. Eller det ska iaf låta som de, om jag känner de grabbarna rätt blir det nog några öl och travtittande.. ;-)

Nu ska jag faktiskt lägga mig, eller vi hittar säkert något att slötitta på i sängen,natti natti!

Får bli ett snabbt inlägg idag


Idag har vi varit hos Linda och checkat in hennes nya place. D lekte med Trille och Melvin sov snällt.
Påkvällen var det bowling och idag gick det faktiskt bra för mig, är kul när det stämmer ;-) Har nästan precis kommit hem så nu ska jag duscha. I morgon blir det fika med Evve i stan och sedan ska Lina göra hårförlängning på mig!
Ser fram emot en nice dag i morgon också alltså.
Natti natt

Lunch: Kopp the, ostmacka och en negerboll.. Som jag delade med Dennis.. Hemma hos Linda :-)
Middag: Tjockpannkaka med kantareller
Kvällsmat: En cola

Ok... Inte min bästa dag, men tar nya tag i morgon!


RSS 2.0