Semester i sikte!

Yes då var det fredag! I morgon går man på semster i fyra härliga veckor..!
Men först ska man bara ha städdag på fabriken, och det är precis lika hemskt som det låter.. speciellt nu när halva skiftet är borta på grund av "sjukdom".. Tror många tagit semster i förtid.

I onsdags var jag hos barnmorskan igen. Allt såg bra ut förrutom mitt blodvärde som låg på 104, oops. Så hon tog tillfället i akt att skälla på mig. Men jag mår inte dåligt av det och så länge jag och bebisen mår bra ser jag ingen anledning att stoppa i sig massa tabletter.. En liten järntablett då å då är väl helt ok.  Sen fick jag höra bebbens hjärtljud igen, och precis som sist så låg det på 144. En riktig mönster bebis är det då de ska ligga mellan 120-160. Men kan det bli annat med mig och E som föräldrar :-)

Tänkte lägga upp en lista efter varje besök med mina värden, inte så intressant att läsa kanske, men ändå :-)

Idag kommer mor och far för att hämta min bil, jag får magsår bara jag ser på henne. Hon har just nu körförbud då hon inte gått igenom besiktningen, men hur länge ska man orka med en bil innan man kör in henne i en bergvägg? Har under detta halvår bytt kopplingsats, olja, filter och avgassystem. Plus att någon idiot har snott min svindyra stereo och min stötfångare bak. Så nu får man lyssna på mobilen när man åker någonstans, coolt.. Och att hon ser ut som en halv bil utan stötfångaren då jag inte har köpt någon ny än för att de kostar 9000.. Man har andra saker att lägga pengarna på just nu.. Så därför ska hon hem till fina Långed och kurera sig under sommaren. Det är tråkigt då hon är fin att köra och går som ett skott annars!

Igår ringde jag även in hur vårat kök ska se ut i vårat nya hem. De kommer att bli riktigt nice!

Så idag när man kommer hem från jobbet, runt halv åtta så ska jag packa, för i morgon bär det av till värmen!

Nej nu får man snabbstäda lite innan päronen kommer.

Ha de gött så länge!

          
  Så het är man på jobbet, min kära saabina och baksidan av huset.

Vecka 23+0

Ja ha, då var man hemma igen efter några dagar hos mor och far. Vi käkade gott, spelade kort och tog det allmänt soft.

Här står mamma och trotsar regnet, för vi skulle käka grillat på kvällen!
                      

Här hemma känns det som om jag har miljoner saker att göra innan vi ska åka till kroatien på lördag. Men om man tänker efter är det inte såååå himla mycket, men ändå, det räcker för att få mej lite stressad..

Idag har jag i alla fall skrivit ner arbetsbeskrivningen som jag ska skicka in till försäkringskassan för att kunna få havandeskapspenning.. Jag letade som ett djur efter adressen vart jag skulle skicka in brevet, men kunde inte hitta någon. Så jag ringde upp försäkringskassan och fick vänta i 27 minuter! Jag hade plats 87! Trodde inte det var sant, men men vad ska man göra, papperen måste in. Under tiden jag väntade skalade jag potatis och lagade kåldolmar med potatis och lingonsylt, mums!

Igår så bestämde även jag och E hur vårat nya kök i huset ska se ut. Det kommer vara ett vitt kök med svart kakel och röd fondvägg. Alla vitvaror ska vara i rostfritt. Jag tror det kommer bli supersnyggt!

Ja och igår gick vi in i vecka 24. Helt galet va fort det går.  I lördags låg jag i soffan och kollade på film, då helt plötsligt kände jag något och jag var tvungen att dra upp tröjan och kolla, och hela magen rörde sej!!
Måste vara så att bebben ville göra lite kullerbyttor.



Något mer intressant har det inte hänt de senaste dagarna.

Nu ska jag åka till apoteket för att köpa stödstrumpor som jag ska ha på flygresan.

Hej svej

Midsommar

Ja nu är det Midsommar igen, som detta år ska spenderas hos mor & far i Dals Långed. Vi drar dit i kväll och tillbaka till götet igen på lördag. Det kommer inte bli så mycket firande, mest god mat och kanske en öl eller två, inte för mig dock.. Kommer bli första midsommaren på lääänge utan alkohol för mig, ovant!

Jag har lite dålig fantasi med att få ihop ett inlägg när det inte har hänt något särskillt.

Idag har man jobbat sin sista tidiga dag på 5 veckor.. Gött! Man blir lite sleten av att gå upp 05:00..

Bebben mår prima och jag tror han (är ju nästan säker på att det är en kille! bevis kommer snart, men än så länge kallar jag han för han :-) ) gillar Play It For The Girls med Danny Saucedo bäst av de låtar jag lyssnar på just nu. Varje gång jag spelar den på hög volym sparkar han som en galning!
 
Nej nu får jag packa lite, ska ta med 3 påsar med tacoskal och chips, sen 4 påsar med kryddor och andra santamaria prylar till mor. Man måste ju utnyttja företaget lite ;-)

Slänger in en bild på syster och hennes kille från studenten.



Ha de gött så länge!

Första inlägget

Så nu har man äntligen fått tummen ur och fixat en blogg.. Sen hur duktig man kommer vara att uppdatera den är en annan femma..
Jag tänkte i alla fall starta en blogg med en del bilder, mest för att min familj ska kunna följa vårat liv framöver.

Vem är då jag?
Jo jag är en 22årig tjej som bor i Göteborg med min Sambo på hisingen. Vi ska ha en bebis i slutet av oktober och man känner sig redan stressad med allt som skall hinna göras..
Just nu bor vi i en två, men har köpt ett hus som är färdigbyggt och klart för inflyttning i slutet av januari. Det ska bli såå skoj att bo i ett hus med trappor och en liten gräsplätt. Är verkligen inte en lägenhetsmänniska..

Jag jobbar just nu i en fabirk som tillverkar taco skal. Har garanterat jobb fram till den 4e augusti, sen får vi se om jag får fast. Får jag det så går jag hem med havandeskapspenning i slutet  av augusti.

Nu är det snart semester och jag längtar som en galning! Första veckan drar jag och killen till Kroatien. Ska bli skönt att umgås i en hel vecka. Nu jobbar jag tvåskift och E jobbar väldigt mycket just nu.. Så när jag jobbar eftermiddag ses vi bara när jag lägger mej, men då sover han som en stock redan.
Sen blir det att han jobbar många helger då han har fullt upp. Så då passar jag på att jobba övertid och tjäna lite extra cash ;-)

Med bebisen går det bara bra just nu, jag går idag in i vecka 23. Magen växer lite för varje dag och jag hade tänkt att posta ett kort varje vecka. Den 9e juli ska vi få se vad det är för krabat som har bosatt sig i min mage. Då ska vi göra ett könsultraljud och även titta på underverket i 3d!
Men jag är ganska säker på att det är en liten buspôjk där inne.

Så nu har man skrivit sitt första, och förhoppningsvis inte sitt sista inlägg. Lägger även in en bild på magen från idag och en från första gången man kunde se att magen började växa, i vecka 14.

Ha de så länge!

 


RSS 2.0