Äntligen hemma

Nu är vi äntligen hemma! Visserligen på permisson men om han går upp i vikt som han ska så blir det för gott!! Pga vissa data problem (aaaaaaaaaahhhhhhhhhh) så kan jag inte lägga in mina bilder, men jag har nog någon ni kan få titta på så länge..
Så titta och njut så ska jag försöka att bli duktig igen med mitt bloggande om datorn blir fixad.

image28

Dagen innan jag åkte in till Östra den 26augusti. Stoooooor mage men jag lovar er att den han bli större, de tömde ut 3liter fostervatten men ändå hade jag kvar 4liter när det gjorde snittet.. minst sagt en tvillingmage..

image29

Första gången jag fick se honom, jag ligger fortfarande på operationsbordet. Jag fick pussa honom innan de tog iväg honom till neonatalavdelningen och satte dit alla slangar för hans övervak.

image30

Här är han i sin lilla kuvös, inte många minuter gammal. E följde med honom upp och tog bilder som jag fick se när jag låg på uppvaket. Så sjukt söt, hur lyckades vi med de ;-)

image31

Här är han ett dygn gammal och tittar på sin mamma genom glaset på kuvösen.


Nu har jag inte lyckats få in några fler bilde, men de kommer nog så småningom.. ha de gött!

fy fan

jag orkar inte mer nu, jag hade hållt på med ett inlägg i över en timme så kommer jag när någon knapp så försvinner allt! jag som hade tid nu för första gången på länge. åååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhh!
jag blir så trött och ska jag vara ärlig så började jag t.o.m att lipa. Är så psykiskt trött i huvudet så direkt något går emot mig så blir jag knäckt.. Men jag ska inte tappa modet.. Jag får bara börja om.. Men inte nu, nu är jag alldeles för trött och förbannad.

Den som väntar på något gott..

Väntar aldrig för länge! Därför ska jag låta er vänta ytterliggare några dagar för ett långt inlägg. Det har nämligen varit mer än två helt kaotiska veckor. Men det viktigaste är att jag inte längre är gravid utan att den 6 september ville lille Dennis inte bo i mammas mage längre. Jag lovar att uppdatera med ett mils långt inlägg, måste bara skriva det i word först så att jag inte behöver skriva om det om datorn hänger sig. Sen hinner jag inte just nu heller då våran pojk bor på Östra sjukhuset pga vissa komplikationer och att han är för tidigt född, men bli inte oroliga allt ser bra ut. Men som sagt någon gång under veckan kommer hela historien om vad som har pågått sedan den 26 augusti. Håll tillgodo!

RSS 2.0