oj vad jag bloggar dåligt..

men läser en massa andra bloggar i stället för att skriva själv. Snart kommer jag igång.. Under tiden kan jag tipsa om dessa helt as bra bloggarna:
Monas Universum
Har aldrig skrattat så mycket som när jag hittade denna blogg! Jag började läsa den från början och det tog några dagar innan jag var klar, nu kan jag inte vara en dag utan! Så har ni tråkigt, läs denna!

Spiderchick
Hon är bruden med min humor! Har läst den läänge, läste tom hennes gamla blogg, crazypill. Önskar jag kunde skriva som henne :)

HejaAbbe
En blogg om en väldigt kärleksfull pappa. Den är ledsam, lycklig, rolig och absolut läsvärd!!

Innandufanns
Ytterliggare en blogg som jag läst länge, jag läste hennes gamla blogg; Detvarintejagdetvarsossarna men den la hon ner. Helt plötsligt dök denna Linda upp och jag märkte direkt på sättet hon skriver på att det var hon som hade skrivit DVIJDVS som jag saknat så mycket. Nu handlar den mycket om barn då hon går igenom IVF försök, men hon skriver om annat intressant och jävligt roliga saker också :)

Tumadre
Denna unga mamma till två läser jag då och då. Hon ger inspiration och glädje. Massa tips om vad man kan göra med barn, snygga kläder, tävlingar osv. Stark tjej!

Sedan läser jag  två bloggar som är låsta, Nhea som jag inte läst så länge och hennes syster Sommartjejen. Sommartjejens blogg har jag läst i snart tre år nu, så det känns som man känner henne. Inte riktigt men ni förstår vad jag menar. :)

Detta är min bloggrulle som jag MÅSTE läsa varje dag, sen är det kompisars, systers och annat folk man vet vilka de är som man kikar in på då och då. Säg gärna till om ni fastnat för någon av min favvosar!

Nu sängen, har sjukt ont i magen..

Pojken börjar bli stor..

Har inte haft tid eller ork att uppdatera sedan jag kommit hem. Sen är det så megafint väder ute så man är inne så lite som möjligt.
D badar, badar och badar i sin pool. Sen sover han lååååång lunchvila, 2,5 till 3 timmar! Sen badar han och badar och kanske badar lite till innan det är dags för läggning vid 19. Gullunge!
Igår hade vi barnpool party för Dennis två kompisar och deras morsor. Trevligt! Dennis låg i poolen mest hela tiden medans de andra två pojkarna sprang runt och lekte med alla leksaker. Mer sådana playdates tack :)

Har inte lagt in bilderna från tunisien än, ska uppdatera ordentligt någon dag, men vi hade det fantastico! Sorgligt att åka hem fast jag saknade Dennis så mycket, var rädd att han skulle vara arg på mig men det var han inte! Vi pratade varje dag i telefon och jag gjorde åt mer pengar på mobilladdningar än vad jag handlade för där nere..

Dennis har även gått på pottan nu. Hela dagen i dag har han gått på den och ingen olycka har hänt, så stolt så stolt är jag! Han har gått näck tre dagar i rad nu och bara haft blöja när han sovit. Han vill inte ha den på sig och för mig får han gärna gå utan bara han kissa på pottan. Så kanske, kanske blir han bjöjfri på dagarna snart? Vet inte men sånt kan ju antingen gå snabbt som attan eller ta låååååång tid. Men huvudsaken är att han tycker det är roligt och ikväll köpte jag fina klistermärken som han kan få varje gång han lyckats. Får se om det blir en hit i morgon.

Jag klippte honom i förrgår också, håret var långt ner på ryggen, jag kunde tom göra en fläta! Men jag glömde att ta kort på den, det var ju dumt. Men jag klippte iaf av typ 5cm sen får vi snart gå till en riktig frisör så det blir fint överallt, inte bara i nacken.

Jag har blivit sjuk också, känner mig trött, öm och seg i kroppen, snorgig, svettas bara jag rör mig och har säkert feber också. Hoppas det är något som går över på tre dagar eller nåt, men med min tur så har jag väl the swineflu! :)

Nej nu är det alldels för varmt att sitta här i data rummet, ska hämta fläkten och lägga mig i sängen.. Natti natti

RSS 2.0