Onsdag

I morse vaknade D som vanligt vid åtta, vi käkade frulle sen åkte vi och besiktigade saabina. Hon gick igenom, bromsarna är bytta nu. Sedan åkte vi och tvättade henne, men D sov snällt i bilen undertiden. Vi åkte hem, busade en stund, D sov lite till. Jag såg på spårlöst på tv4anytime. Fick väcka Dennis vid elva, vi skulle vara på sats vid tolv. Men det tog lite längre tid än jag trott att mata, byta blöja och göra iordning både mig och pojken. Så jag fick gå den snabbaste powerwalken med vagnen till backaplan hitintills. Var helt genomsvett när jag kom fram, men jag kom i tid, precis på minuten! Lämnade Dennis inne på minisats där han snällt lekte och tittade på de andra barnen medans jag pratade med en personlig tränare om hur och vad jag ska träna varje vecka. Vi kom fram till ett bra schema där jag både kommer gå ner i vikt och få fina muskler, asbra! Nästa vecka ska vi gå igenom maskinerna, är inte så haj på dem. Bra att man kan i fall det skulle vara så att man inte hinner till lunchpassen, då kan man ta en timme på maskinerna i stället.

Efter det tog vi bussen till stan. Jag växlade pengar till resan och gick till droppen för att lämna blod. Men det fick jag inte. Mina eksem var tydligen för stora för dem, det ska vara fritt fem centimeter runt venen, så det var bara att gå ut igen. Ringde och bokade en tid på bäckefors på måndag i stället, syrran och mor ska ändå dit då. Sedan ringde jag Evelina och vi träffades och tog en vatten (pulverdieten håller än) på soho. Dennis blev lite grinig så vi tog oss en promenad genom stan istället. Trevligt trevligt! Vi kanske ska träffas på söndag också, vore kul att ta en tripp till lilla Ed igen.

Sen blev det en bussfärd hemmåt igen, D hade somnat. Jag hade lite dåligt samvete att jag tryckt i honom en dessert burk i stället för mat, men han verkade inte bry sig. Han åt direkt vi kom hem i stället, duktiga pojken! Jag städade bilen, E var på möte och D sov en stund, sedan väckte jag honom så han fick äta lite gröt och busa innan han somnade för natten vid kvart över sju.

I morgon blir det sats igen vid 12, corepuls heter passet, hoppas det är svinjobbigt! :-)

Bjuder på en liten film på busungen!
 
Och så några kort:

På morgonen sitter man snällt med mamma i soffan och ser på sketungarna på "Nanny"



Denna as snygga och gulliga klackring med sin initial på fick D på namngivningen av sin fadder Glenn (Lenny). Ville så gärna ta ett kort där han har den på, men det fick gå undan, han ville äta upp den direkt!




Mina fina pojkar!

Nu ska jag lägga mig och se på tv, det kan bli en stor dag i morgon...

Några timmar på östra

Igår låg jag hemma med feber så det blev ingen träning. Jag skulle gå till gymmet i kväll med kusinen och springa några kilometer, men då kunde inte hon. Så då blev jag lycklig för då kunde jag boka ett pass på sporrtlife som är det grymmaste jag gått på någonsin, bodytoning heter det. Svettades som en galning sist jag var på det men det var 90minuter ren glädje! Sjukt roligt, speciellt när man märkte att det var jobbigt som fan... Men då när jag ska boka finns det såklart inga platser kvar!! Alla 55 platserna är bokade, suck. Kusinen vill nämligen ALDRIG mera gå på detta passet, det var för jobbigt för henne ;-) Kan vara för att instruktören sprang runt i salen hela tiden och gapade, och när kusinen stod still några gånger gapade han "Om ni ska stå STILLA kan ni gå hem eller ställa er längst bak!!" ha ha han är helt galen! Så ingen som vågar fuska där inte, till mig sa han att jag skulle gå längre ner när jag gjorde armhävningar, som om jag skulle orka det! Då hade jag ju bara tränat i nästan en vecka, inga muskler där inte! Ja ja skitsamma, jag får hitta något annat att göra. Var förresten på SATS förut och löste medlemskap där. Jätte bra att de har "minisats" och kan ha hand om D när jag tränar. Så nu blir det till att träna på dagarna innan E kommit hem, så man kan få träffa honom någongång också!

I morse vaknade D vid halv sju... Det var bra längesedan han vaknade före åtta. Bara för att jag var såååå trött. Jag satt i över två timmar och beställde 450kort igår, jätte krångligt var det. Sedan när jag la mig runt tolv var det dubbel avsnitt av medium.. Så jag såg nästan hela, men ögonen orkade inte vara öppna tillslut. Så jag var inte alls så pigg på att gå upp vid halv sju! Men han fick komma in i min säng och vi låg och snoozade till åtta. Då var det gröt dags. E skulle hämta oss kvart över nio för dennis skulle göra ultraljud vid tio. Så då tänkte jag vara smart och gå en promenad efter gröten så han skulle somna. Men inte.. Efter 45minuters promenad var han fortfarande vaken, han somnade 5 minuter innan E kom.. Sedan sov han i bilen till Östra sjukhuset, typ i en kvart. Vi kom in till ultraljudet lite över tio, var klara tjugo över. Allt såg bra ut. Sedan skulle vi träffa dennis läkare på barncancer centrum vid 11. Dennis började bli riktigt trött och grinig, han sover ju annars två timmar mellan nio och elva.. Vi fick väga och mäta honom direkt vi kom, men läkaren Gustav fick vi inte träffa förrän tjugo över elva! Då hade vi försökt trycka i Dennis lite mellanmål, men han är inte så mycket för att dricka från nappflaska, det ska vara riktig mat! Så han var inte alls glad hos läkaren.. Men vad ska man göra när det tog sådan tid? Hur ska man kunna komma med en utsövd och mätt unge när man kommer till sjukhuset redan vid kvart i tio? Men men han undersökte honom och allt såg bra ut även där. Han är en trevlig och förstående läkare, honom litar jag på. I alla fall mer än BVC läkaren.. Sedan när klockan var över halv tolv och Gustav var klar, då skulle vi visst ner till labb och ta stick i fingret... Om vi skyndade oss skulle vi hinna innan de gick på rast kvart i sa sköterskan.. SUCK! MEn som tur var han vi precis, de tog honom direkt och han var så snäll och sa inte ett knyst. Så han fick en helium ballong, vilken hit!! Han lär ha träningsvärk i armen i morgon så som han har slagit den ballongen. Han var i perfekt "ballong ålder" sa sköterskan ;-)

Efter detta körde E oss till SATS. Vi var där i nästan en timme, men då sov han som tur var, han var så trött stackarn. Sedan gick jag och handlade kläder till en av Es släktingar som fått barn i bosnien, sedan hem. Jag var hungrig som ett djur, klockan var redan två! Slängde i mig pulvret och D lite mat, sedan gick vi upp och la oss i våran säng, men precis när han somnat la han av en brakare i blöjan, bara att gå ner och byta och upp igen för ett nytt försök att få lite extra sömn! Vi somnade halv tre, och jag vaknade nu vid fyra, Dennis sover än.

Oj vilka långa meningar det blev i detta inlägget, men men ni får läsa sakta så ni hinner med! Ska lägga in några bilder i kväll tänkte jag.

Det ska bli strålande väder i nästan hela sverige i helgen! Här har det redan varit kanonfint i många dagar nu. Men antingen har ju D eller jag varit lite krassliga och idag har vi inte haft tid, så vi har inte varit ute i solen så mycket. Jag kommer nog få färg ändå snart, kryssandes på medelhavet ;-)

På fredag åker jag och Dennis hem till pappa. Mamma är hos syrran och de kommer båda två hem på lördagen. E ska till kroatien med två polare så då får jag ta en lugn långweekend hos päronen. Men inte bra för min träning, finns ju inget sats att gå på där direkt.. Får väl ta med löparskorna och springa elljuspåret! Eller hur syrran du kommer väl med?

Nej nu ska jag vika lite tvätt och sedan kanske laga mat till min man, om jag är snäll.. Tråkigt att laga mat när man själv inte får äta! Men han tar ju hand om mig så då får jag göra samma mot honom ;-)

Hej svej så länge, hoppas ni är ute och njuter av sooooooolen!

Melodifestival och mors dag

Igår satt jag, E och Lenny och såg på melodifestivalen och drack lite vin. Dennis hade feber hela dagen och sov mest, han somnade även tidigt och sov snällt hela natten. Jag fattar inte varför man ser på skiten, det är ju lika dåligt varje år, det enda roliga igår var när björn ringde in Sveriges resultat. Ha ha kan tänka mig att hela europa undrade vilken idiot vi valt som presentatör. Men han är bra skön, man fick skratta lite i alla fall.

Vaknade av D vid halv åtta i morse, suck tänkte jag då man var lite trött efter sen kväll och vin.. Men vi gick ner och käkade gröt men redan en halvtimme senare gnuggar pojken sig i ögonen. Så jag lägger honom i sin säng och går och lägger mig. Han sov i tre timmar, så även jag. Bättre mors dag present kunde jag inte fått! Extra lång sovmorgon, gud va skönt!! Sedan har han varit en jätte snäll pojk hela dagen, ingen feber och inget gnäll. Käkat maten så fint och skrattat och busat en massa. Jag fick även en jätte fin blomma att ha på köksbordet ;-)

Svärmor var här i tre timmar på eftermiddagen och käkade mat, jag bjöd på renskavsgryta med ris och sallad, mycket gott. Hade tänkt dra till gymmet på kvällen men jag mår inget vidare, inte bakfull om ni tror det utan bara förkyld. Eller så är det pollen allergi, hoppas på det senare för jag orkar inte vara sjuk nu, har massa träning att gör i veckan. Blev bara tre pass denna vecka jämfört med fyra, fem de andra veckorna. Vågen har inte gått neråt, men jag antar att fettet blir muskler, eller vill intala mig det iaf ;-) I morgon börjar min pulver diet igen, och jag har faktiskt längtat, de är ju så goda! Hoppas man går ner minst lika mycket som sist, så man ser snygg ut i bikini på kryssningen ;-)

Nu är jag lite trött och snorig så jag ska lägga mig, kanske orkar se lite på tv. Har förövrigt varit en underbar dag ute idag, har gått i shorts sen i morse, det har inte ens blåst! Det är bra gjort av vädret för att vara i Göteborg där det alltid blåser eller regnar från sidan!

Måste börja ta lite flera kort nu, har varit dålig med det de senaste..

Lilla sjuklingen.

Det har varit en både mysig och jobbig dag. Dennis har varit trööt, febrig och kramig hela dagen. Det är ju så mysigt när han somnar i ens famn, han vaknar med ett leende och man kan busa en stund innan det blir dags för en powernap igen. Nu känns det skönt att han har varit så pass mycket sjuk innan, man blir inte ens nervig när termometern går lite över 39grader. Man är van, vet att man inte behöver trycka i honom mat, så länge han dricker och allmäntillståndet är bra.. Jag önskar att jag hade köpt stolpiller i alvedon på apoteket förut idag. För nu ligger han i sin säng med jätte varm panna och feberyrar lite. Inget farligt, den är säkert bara 39, men det hade varit skönt att kunna stoppa in ett piller i stället för att bråka med en spruta med flytande alvedon.. Men det ska han iaf få sen innan jag somnar, så kanske han kan sova gott i natt.

Om lite mer än två veckor åker jag och min E på kryssning! Ska bli sååå skönt. Visst kommer jag sakna min lille plutt, men jag vet att han är i säkert förvar hos min mor, far och syster. Min kusin undrade häromdagen hur jag kunde lämna honom så länge, det skulle nog hon aldrig klara. Men jag sa att det känns tryggt att lämna honom till mormor och morfar, de har full koll på vad han vill, inte vill, äter och inte äter. Jag pratar med min mamma varje morgon så vare sig hon vill eller inte så vet hon hur konsistensen på hans bajs ser ut, vad han hatar att äta och vilka tider han sover ;-) Tycker att de ska få lite egen tid med honom också, nu när han är så liten, de växer ju så fort. Vill att han ska ha en bra kontakt med dem och kanske vara där någon vecka på sommarloven när han blir äldre. Så som jag hade velat med mina mor och far föräldrar. Sen är det skönt att komma bort från allt, glömma bajsblöjor, tårar vid maten och gnäll vid trötthet ett tag. Bara leva som den 23åriga tjej som man är, utan barn, bara ett litet tag. Njuta av att vara ensam hela dagarna med sin sambo, sola i lugn och ro, och äta god mat utan att bli störd. Tycker faktiskt att man kan unna sig det, fast man är mamma. Det betyder ju inte att jag vill leva utan honom, tvärtom, jag skulle inte kunna leva utan min lille kille!

Men nu är jag lite trött, men lägger in lite bilder så länge. Hade en jätte söt video där sambon och D busar, men den fick jag inte lägga upp ;-)


Hallå bruden, vill du hänga med på en tur i min vagn?


Så här mysigt sov vi i förmiddags i över en timme, jag och min lillkille.


Att sitta på gräset och leka medans mamma solar, är faktiskt ganska roligt!


Pappa bygger sandlåda, det blev en hit!


Var ju tvungen att prova att leka i en av poolerna inomhus ;-)


Hej då läsare, lämna gärna en kommentar!


Finfint väder, men ledsenledsen Dennis

I morse vaknade D vid 06.. Jag var inte så pigg och glad då, men han fick ligga bredvid mig så somnade vi båda om till nio. Sedan började han hosta väldigt, eller sådan jobbig rethosta låter det som. Trodde att de skulle sluta efter ett tag, men icke! Han käkade snällt sin lunch, med några host pauser, och sedan när jag bytte blöja tyckte jag han var varm. Ja ha, 39graders feber och snoret rann.. Suck. Han ville inte sova i varken sin eller min säng, men han somnade sött på min mage i soffan. Det var bra länge sedan han gjorde de! Sedan tog vi en promenad, var ju så skönt väder så jag tror inte det var farligt för honom att vara ute, efter lite alvedon hade febern gått ner. När vi kom hem fick han lite drikki på flaska. Jag tänkte inte tvinga honom att äta mat när han hostar så. Sedan blev han ledsen igen och jag vaggade honom till sömn i famnen!! Det har heller inte hänt sen han var typ 3 månader. Mysigt var det, men tur att han inte har det som en vana, för fy vad han är tung! Jag la ner honom i min säng och han har sovit där nu i en timme. Hoppas han sover länge så han blir frisk!!! Men det kan vara tänderna som spökar, men jag tycker inte att man ska få hosta och bli snorig av det? Hans två tänder i underkäken har kommit upp nu, så söta och vassa. Fast de har bara kommit upp någon millimeter men man känner dem iaf. :-)

Nej nu måste jag gå ner och steka pannkakor! Var sååå längesedan jag gjorde de, så jag lyxar till det med grädde och jordgubbar doppade i vit choklad. Men det är jag värd så som jag tränar och äter nyttigt! Eller hur?

Ja då får man se på melodifestivalen på lördag då.

Nu har jag precis sett klart på kvalet till melodifestivalen. Är egentligen inget stort fan av detta spektakel men man ville ju se om sweden gick vidare. Jag och kusinvitamin (som har praktik i kungsbacka och hänger med mig nu på kvällarna ;-) ) såg på tv och drack vin och käkade kex med ost, mumma!

Men tillbaka där jag slutade förut, namngivningen. Den gick väl som jag hade tänkt, jag dukade ganska fint och gjorde bordsplasering några timmar innan folket anlände. Vi blev hela 31st, med några barn inräknade då men. Vi bjöd på rostbiff, kalkon, potatis sallad och bröd, och korv och bröd till de mindre. Sötdricka till de mindre och öl till de större som ville ha. Sedan blev det tre olika tårtor med kaffe. Jag som sprang runt och tjötade med alla åt knappt något, men hade trevligt iaf! Min kära vän smalandrockar.blogg.se filmade och klippte sedan ihop en söt liten film att ha som minne. Hon är bra snäll hon carolina :-) Dennis fick mycket fina presenter och faktiskt var det bara dubblett av en sak, en 1-års ram. Sen fick han också två badpooler från sina vänner Tristan och Ilean, men de var inte likadana så det gjorde inget. Här kommer det hänga ungar i sommar kan jag tänka mig, ha ha. Så det gick smärtfritt, glad att den blev av tillslut så som en del har tjatat.. Har bara bilder som jag snott från syrran än så länge, men det kommer fler så småningom..

Dukat med en skjortservett som jag vikt och skrivit Dennis och hans födelsedatum på, lite blå stenar, ljuslyktor och blommor. Sedan stod det på allas bordsplaceringslapp vad deras namn betyder.


Gubbelubben hade varit på promenad med fadder madde innan ceremonin så han skulle vara pigg.


Här står vi, officianten kusin vitamin, fadder Lenny, pappa E, Dennis, jag och Fadder madde. Här får D ett halsband av mig och E där vi graverat in hans namn.


Gubbens outfit, pappas gamla fluga från när han var liten, linne byxor och linne skjorta. Han hade även svarta lackskor på sig, så söt så söt!

Nog om den nu så länge, kommer fler bilder när jag fått dem av min mor.

Måste bara skryta lite om hur duktig jag varit med min träning. I tre veckor nu har jag tränat minst 4 pass i veckan. Jag är mycket piggare och inte alls godis sugen. Jag ska börja med pulver diet igen nu på tisdag, då är det två veckor tills min och Es kryssning i medelhavet. Då vill man ju va snygg ;-) Nej men nu tar jag detta på allvar, är så skönt att komma hem på kvällen efter träningen och känna att man rört på sig ordentligt! Skulle ju helst vilja spela innebandy, men det finns ingen tid till det just nu. D får bli lite större först.

Nej nu blir det inget mer bloggande för idag!

Äntligen kan jag blogga igen!

Oj vad det var längesedan bloggen funkade!

Hur ska man sammanfatta så lång tid?
Men det viktigaste kan man berätta om.
Förra onsdagen kom min mor hit. Hon skulle köra ner min bil som min pappa bytt bromsar på. Men hon ringer en bit från stenungnsund och bilen har pajat. Jag och E sätter på Dennis kläder och drar iväg, köper bogserlina och bogserar bilen hela vägen hem. Den undersöks av läkare dagen efter och rden hemska diagnosen får mig att gråta. Hon har dött, min fina saabina.. Hennes hjärta hade skurits sönder (antagligen för att hon inte blivit körd av mig på länge) och det fanns inte ens en chans att återuppliva henne.. Så nu står hon där och väntar på sitt öda i ett kallt garage.. Jag orkar inte ens tänka på det, måste få sörja klart först. Så nu är man bil lös!

Mamma var här fram till lördagen och hjälpte mig med all planering inför namngivningen som ägde rum på lördagen. Den gick faktiskt bra, alla var nöjda med maten och Dennis uppförde sig väl. (kort kommer senare)

Nu vaknade min pojk, så då hinns det inte med mer bloggande just nu, men den funkar ju i alla fall!
I´ll be back!

SEEEEEEEEG BLOGG!!

Nu har jag försökt uppdatera varje dag hur länge som helst, men det är något som inte är helt hundara, det tar jätte länge innan det blir publicerat och då blir det bara en eller två meningar som syns. så jag väntar bara på att de ska flytta min blogg så ska det tydligen gå bättre, säger iaf kundtjänst.. Gör ett nytt försök i morgon.

Varför är det så svårt att bli brun om benen?

Igår var vi återigen ute hela dagen. Var först en stund på backaplan för jag skulle se om guldsmedsaffären hade tid att gravera Dennis halsband. Men de hade de inte, men de tipsa om ett ställe i stan. Meningen är att E ska hänga ett halsband på D på namngivningen där vi graverat in hans namn. Så det måste hinna bli gjort nu. Sedan satt vi ute på gräsmattan resten av dagen, D lekt så snällt på sin filt, men det roligaste var när en ballong flög in på vår tomt. Den ville han gärna äta upp och slå på. jag var rädd att den skulle smälla, då skulle han väl bli skit rädd, men den klarade sig. När E kom hem grillade vi gott kött och paprikor. Det är så gott att grilla, nu har vi käkat både majskolv, fiskspett, lax, kyckling, grillspett och kött. Jag som är så kräsen vad det gäller kött (inte så väldigt egentligen bara att jag inte tycker om entrecote eller lamm som E äter) så jag får alltid oxfilé, rena lyxen.

Idag hade jag tänkt att ta ännu en slappardag i solen, sedan är det spinning och core som gäller på gymmet.

Nu vill jag inte sitta inne längre, D har precis somnat så han sover väl sina vanliga två timmar nu så jag kan läsa en bok eller nåt. Hej svej

Bjuder på lite bilder

Orkar verkligen inte skriva om allt vi gjort den senaste veckan. Vad gör det att ni missat en vecka ur våra liv? ;-) Men lite bilder med bildtexter kan ni få!

image470
image471
Nu när det är så fint väder får Dennis äta sin kvällsgröt ute vid halv sju-sju snåret. Att göra lite miner när kameran är framme är roligt!

image472
På torget i Halmstad där jag och E hade 24timmar för oss själva då vi käkade svingod tre rätters med vin och sov så skönt hela natten tills vi själva ville gå upp. Då frukosten serverades till 14 var det ingen risk att man missade den direkt. Hur mysigt och roligt som helst. Han är för go min sambo, en svit bodde vi i också! ;-)

image473
image474
image475
På kvällarna kan man planka in till dagiset genom att hoppa över staketet, då kan man både gunga och köra bil!

image476
image477
Idag har vi vart i lekparken en bra stund. Att slå på hinken i sandlådan var en hit, sen var det kul att ta sönder det jag försökte bygga också. Mysigt att sitta i gräset och käka majskrok efteråt.
image478
Men efter nästan en hel dag ute sov han så sött i vagnen i skuggan. Jag däremot fick gå in och smörja mina armar.. Inte bränt mig, men bra nära. Men så blir jag brun väldigt lätt också, synd att man haft solbrillorna på hela dagen bara..

Och om ni undrar hur det går med min träning så går det svinbra. Har kört tre pass sedan i måndags. Skulle kört bodypump idag men jag har sådan träningavärk så jag tar det i morgon. Men jag är taggad till tusen och det är ju faktiskt kul. Har saknat min träning, då man inte tänker på något annat än, kämpa, ta i, du orkar meeeeeer! Kommer va så het i slutet av sommaren ;-) Nu ska jag sova, är inte trött då jag somnade vid 21 igår och D vaknade inte förrän 0830 i morse. Så utvilad är man! Ska försöka bättra mig på att blogga, men man hinner liksom inte. Nu planerar jag inför namnfesten också. Inte så mycket att planera om man jämför med polaren smalandrockar som planerar ett bröllop, men ändå ;-)
Natti natti

För mycket att göra och för fint väder för att blogga!

Ja ha, nu hade man suttit i en timme och skrivit vad som hänt sedan i lördags. Så sparades inte skiten. Blir så tröööööööööött. Visst fattar ni varför man skiter i att blogga ibland!! Nej nu ska jag lägga mig och sura. Uppdaterar i morgon då, om jag får tid och om inlägget sparas!!


I´m a bitch without SNUS!!

Igår var ingen bra dag. Jag vaknade helt på fel sida, var as sur och trött. Gick som i en dimma hela dagen. Dennis faster Azra kom på besök några timmar mitt på dagen. Vi tjötade och väntade på pizza som E skulle komma med.. Men han kom en timme sent, INTE bra för mitt humör.. Körde hem tjejen och drog till gymmet för att byta till backaplan från stig center. Väl där säger dom att jag inte behöver lägga till 50kr i månaden om jag bara vill träna på hisingen. Men då var jag tvungen att åka till backaplan och göra om inskrivningen där.. Suck, bara att åka dit. Där finns det INGA parkeringsplatser.. Cirkulerar ett bra tag innan en bil flyttar sig. Upp för trapporna in i gymmet och skriva papper. Verkade vara fint och mysigt trots att ombyggnation pågick. Hem igen, ställde mig på vågen och ser att jag gått upp 5kg sedan jag slutade snusa. Blir asförbannad. Jag som kämpade så för att gå ner när jag drack pulver. Ser att Lenny glömt en snusdosa på bordet, blir ännu surare. Tillslut blir jag så knäckt, sur, grinig och ledsen att jag börjar lipa i soffan, jag MÅSTE ha snus NU!!! Orkar inte detta längre, det är inte värt att vara en sur bitch hela dagarna plus att man ska gå upp tio kg på en månad igen, så som det blev sist jag slutade. Nej, jag sa till E att jag ger honom pengar för tandblekningen och att jag måste börja snusa igen. Men snäll som han är så behövde jag inte betala tillbaka trots att jag brutit överenskommelsen. Tog en snus och blev såå lycklig. (Fast jag tror att Lenny snålat och lagt Grants snus i en general dosa, för den smakade inte general... ) Så nu ska jag snusa igen och bli mig själv. Men ska snusa vit snus, kanske tom Onico, sen inte så ofta, bara efter måltider och på kvällarna när jag blir sugen på mat eller godis. Kommer inte att ha en under läppen alla dygnets vakna timmar som förut. Ja ja så bra gick det. ;-)

Idag ska jag träna igen, blir spinning på det nya gymmet. Men innan dess ska jag ta en promenix, gå förbi backaplan och köpa ett cykel lås så jag kan ta cykeln till gymmet. Ska nog köpa namngivnings kläder till D också. Skulle lånat av Ilean men nu tror jag att de är för små. 

I morgon kommer mor och far förbi på väg hem till Långed. Men jag lyckades smöra så att mor stannar här tills på onsdag. E ville att vi skulle åka bort någonstans i helgen, åka några timmar, käka god mat och sova på hotell.. Att man har en sån underbar kille, det är ju fantastiskt! ;-) 
Sen så hinner jag göra en massa i början av veckan då mor är här. Vi kan ta en titt på lokalen som namngivningen ska vara i, åka och handla bordsdekorationer, beställa mat, plantera mer blommor, jag kan träna på förmiddagen osv. osv. Kommer bli kanon! Snäll mamma man har. 

Igår spöregnade det hela dagen så det blev ingen promenad för min del. Idag ser det bättre ut, inte blå himmel men heller inte regn. 

Har jag skrivit att jag blivit jätte duktig på att göra mat till D? Nu har jag snart ett helt frysfack fullt. Han verkar digga min mat också, det är ju skönt! Idag får han ugnsomelett med räkor till lunch. 

Nej nu ska jag fortsätta tvätta, kör man inte en maskin om dagen blir det snabbt svin mycket tvätt!! 

Ha en bra dag! Det är fredag va? Känns helt skumt, var nästan 100 på att det var söndag när jag vaknade i morse.. 

Maria: Ha ha vilken tur att du nu kom på vem Lenny är! Han kallas tydligen så på jobbet av alla finnar, så började E säga så, och jag vill ju inte vara sämre! Skickar du lite sommar kläder snart eller, Ds alla märkeskläder är för små nu ;-) Va roligt att du kommer till sweden i sommar! Hur länge ska du stanna?  

image468
Det är såå gott med mammas mat, speciellt köttfärslimpa!

image469
Min E.

Valborg

Ja igår var det valborg, inte för att jag märkte av det särskillt mycket. Hörde några raketer runt midnatt, men inget mera. Jag och E hade bjudit hit var sin vän på grillat. Oj oj vad gött det var, jag var såååå hungrig. Älskar grillat, speciellt med vitlöks sås och bröd till. Vi tjötade i några timmar men tillslut blev ilean så trött så jag körde hem honom och hans mamma. Lenny stannade som vanligt, och slaggade på soffan. Ha ha helt onödigt med ett gästrum tydligen!

Tidigare på dagen hade min mor och far varit här och passat D medans jag var hos tandläkaren. Skulle laga ett hål plus greja mera med blekningen. Känns som om den aldrig blir klar! Nu tog de ur rotfyllningarna i mina två framtänder och fyllde dem i stället med blekmedel, så kallad walking bleetch, ska gå med det i en vecka. Sedan tar de ur medlet, rotfyller dem igen och kör sedan någon superduper blekmaskin över alla tänder igen. Och då jäklar ska de lysa. Ha ha roligt att de marknadsför blekningen under "happy hour" för det ska ju egentligen bara ta en timme att bleka sina tänder.. De går back på mig kan man lugnt säga, ha ha.
Hålet som jag hade i tanden var de största hon sett på länge. De borrade i 45minuter innan hon började laga. Det var tydligen så lite kvar av min tand att det var riktigt svårt att få det bra. Men det blev det tillslut iaf och jag gick med bedövning fram till fyra! I fyra timmar alltså, hemskt.

Nu ska jag byta gym från stig center till backaplan här på hisingen. Tar två minuter att gå dit, så då kan man inte skylla på att man inte hinner. Men jag ät jätte taggad och skulle gärna träna varje dag om det fanns tid. Men tyvärr så slutar E ganska sent ibland och då har de inga roliga pass så sent. Men jag får väl gå dit och springa på löpbandet då eller något. Men nu ska jag verkligen vara fit for fight på Dennis ettårs dag. Det ger mig 4 månader. För jag tycker inte om min kropp nu när jag slutat snusa... Äter som sagt hela tiden, är skit svårt att låta bli! Ändå har vi nästan bara nyttiga saker i kylen nu för tiden, men upp i vikt går jag. Trots mina timslånga promenader. Så nu vill jag verkligen komma igång på gymmet! Får höra runt lite om någon kan passa D de eftermiddagarna E jobbar sent. Det tar ju bara högst två timmar att gå till gymmet, träna, duscha och gå tillbaka.. Ja ja nog om det!!

Idag kommer Dennis faster på besök. Den mellanstora av dem, Azra. Hon ska sjunga på Dennis namngivning så jag tänkte leka lite idol jury här och se om hon går vidare eller inte ;-)

Slänger upp några bilder, det kan jag gott bjuda på när jag slappat så med mitt bloggande ;-)

image465
Så söt så söt.

image466
D´s fadder Lenny, Ileans mamma Smalandrockar och våra kids ålandes på golvet.

image467
Våran superduper grill som E skruvat ihop helt själv ;-)

Provar med ett litet filmklipp

Filmade igår när D ålade fram över golven, men självklart går det segt när man ska filma.. ;-)


Men har ni 2,5 minut över så kan ni ju kika på denna.

RSS 2.0