Långed tur och retur

I morse vaknade jag pigg och utvilad vid sju snåret. Galet vad mycket det gör att ha en son som sover ordentligt om nätterna. Häromdagen somnade han vad 20 och vaknade 0830, då börjar man inte gråta direkt! Inte med tanke på att man sällan somnar senare än 22 nu för tiden. Utsövd callo = glad callo :-)
I alla fall, D låg och snarkade så sött i sin säng så jag passade på att äta frukost och att packa inför Dennis vistelse hos mormor och morfar. Jag var klar tio i åtta och då vaknar pojken så snällt med en full blöja.. Inte så kul men vad ska man göra? :-) I med medicin och käk, på med kläder och overall och ut i bilen. En timme och fyrtio minuter senare är vi framme. D pratade, hickade, rapade och sov under färden. Väl hemhemma blev det att ge D gröt sen "bara va". Fick som vanligt maten serverad när man är hos mor, inte dåligt, mycket gott var det också! D krånglade lite men inte så konstigt när han flyttas från ställe till ställe mest hela tiden det senaste. Men efter några timmar var han nästan sig själv igen. Är inte orolig ett dugg för hur han blir skött där uppe, de löser mor och far min så fint så. Men mer orolig för hur mycket jag kommer sakna honom. Visst vi har lämnat bort honom förut, men aldrig så här länge! Ett dygn tror jag är det längsta jag varit ifrån honom hitintills. Men man måste faktsikt dela med sig av sötnosen ibland, speciellt nu när han är liten, det går ju så fort som alla säger, sen betyder det nog mycket för mor och far att få passa deras första barnbarn! Nå nog om det, nu är jag ju barnledig i helgen då kan man ju skriva om något annat, eller hur?

Alla planer för festen är nu i hamn, eller vi behöver nog köpa lite vin, men annars är allt klart. Känns skönt, vi blir ju ändå lite över 20 pers så det var lite att fixa. I morgon ska jag t.ex. knäcka extra som taxichaffis då jag ska hämta upp två fest deltagare, en på stationen och en på landvetter. 

Nu i efterhand kanske det var ett dumt datum, en del som inte kan, en del spelar match och kommer sent. Men sen så är det faktiskt omöjligt att hitta ett datum som passar alla. Men jag ska nog klara det omöjliga, för när jag väl ska ha Dennis namnfest så ska jag försöka hitta ett datum som passar alla som vill komma. Kan bli svårt  men jag tänker inte ordna något för 10 pers.. Sen ska det bli kul att se min och Es släkt på samma ställe.. Kan bli underhållande, ha ha

Nu har jag precis ställt in högtalarna till dvdn, jag blev vansinnig när det inte lät ur alla. När något tekniskt går emot mig blir jag galen då jag vet att jag kan sånt. Men trägen vinner, så nu sipprar det ljud ur alla! Bra jobbat C! 

Nu är jag väldigt trött, men jag måste ändå läsa lite innan jag somnar. Har inga roliga bilder for today, men ni vet att det alltid kommer några så småningom!

Marie: Ja det är trist att du inte kan komma, men påsklovet låter utmärkt!

Den lätt stressade morsan

Dennis blev snällare på eftermiddagen igår. Han tog en 2h tupplur mitt på dagen och vaknade som den snälla bebis jag känner. Nu är det ju så att jag inte har varit ute så mycket sen förra tisdagen, inte heller haft mycket besök pga Ds dumma lunginflammation. Men igår var jag verkligen inte ensam. Vid 14 kom en snubbe som skulle installera vårat larm, då ringer även kusinen och undrar vilken buss hon ska ta från centralen plus att farmor ringde och sa att de var 10minuter från gbg. Oj då, blev lite mycket på en gång. Jag skulle precis åka när larmsnubben behövde koder, ringer E men han är upptagen. Hatar att låta folk vänta på mig, men innan jag hinner bli alltför stressad ringer E upp och vi skriver koder. Sen snabbt iväg till mötesplatsen för att lotsa farmor hem till mig. Såklart var det både vägarbeten och tågpassage på vägen så jag blev ändå tio minuter sen. Men men jag är ALLTID i tid annars så tio minuter är nog ingen fara. Hem, koka kaffe, kusinen ringer för vägbeskrivning, skickar farmors gubbe att möta henne, på med hörselskydd på D då larmet skall provas. Ja det var minst sagt lite kaotiskt ett tag, jag blir lätt stressad nu för tiden. Så nu fick jag alltså massa besök under två timmar. Hade varit bättre om det hade varit utspritt! Larmet tog 2 timmar att installerar så om farmor och C/O inte varit här då hade jag kunnat tjöta med honom i två timmar, sedan kunde farmor komma och när hon åkt kusinen, så hade jag fått lite mer utbyte av besöken, när jag nu för en gångs skull fick något. Men inte då, men men jag klagar inte, gårdagen gick väldigt fort iaf. Och snart är det torsdag och då kan man gå tillbaka till sitt normala liv med allt vad det nu innebär!

När E kom hem igår så letade vi efter en babyvakt på nätet. Hittade en som passade perfa och E åkte och hämtade den. Så nu har D sovit i sitt egna rum i natt och han mäkte ingen skillnad, förutom att han kunde rulla runt om han ville. Han vaknade dock av en host attack vid 02 men annars sov han som en gud i 11h, så även vi trötta föräldrar. Skönt att inte vakna av minsta knyst från honom.

Nu har jag även beställt det sista till inredningen, två sittpallar, matta och en gardin kappa till datarummet. Det blev visst en tröja till mig också, men lite nya kläder måste man ju ha ibland.

När jag skulle gå in på försäkringskassans hemsida igår för att planera föräldradagarna för mars upptäckte jag att jag inte tagit några dagar i februari, ops. Men då kan jag ju vara hemma en månad längre ;-) Så kan det gå ibland när man har mycket att tänka på och göra, då glömmer man vissa saker..

Idag är det tisdag och det spöregnar ute. Om det hade varit en vanlig tisdag, utan regn och lunginflammation hade jag gått till öppna förskolan här borta. De har tydligen babyöppet på tisdagar och det skulle vara kul att se om det är något att ha. Svärmor sa att det stod massor av vagnar utanför lokalen förra veckan. Kanske våran granne håller till där om dagarna, hon verkar trevlig och har en son som är 2, eller 3 månader äldre än D.

Nu ska jag göra lite frulla til mig då Dennis tar en liten sovpaus.

Hej svej

Bildregn

Jag tar tillbaka allt snällt som jag skrev om Dennis igår. Idag har han varit en riktigt jobbig unge och klockan är bara 12! AAAHHH! Han har varit såååå sur och grinig, sovit en kvart i tagen och det gillar jag inte. Jag hinner ju inte med någonting då. Men jag har iaf hunnit dammsuga och plockat undan lite.. Tog lite bilder på hur det ser ut nu, vet ej varför de blev så suddiga. Så här kommer lite blandade bilder från nu och under mitt "blogg uppehåll"

272980-317
Hos moster i Karlskrona.

272980-316
Vi hade svårt att få ett bra kort på honom med sina coola brillor!

272980-315
Ibland ser han riktigt busig ut, precis som att han tänker göra något rackartyg!

272980-314
Ta de saker man vill ha är inte längre så svårt.

272980-313
Nya favvo grejen, att stå i soffan.

272980-312
Mor och son pratar allvar. :-)

272980-311
-Men morsan, sluta ta kort HEEELA tiden!

272980-310
På bättringsvägen, ser inte så sjuk ut längre.

272980-309
Full match på gång mellan Pinpals och Tgb. Den slutade 10-10 om någon undrar..

272980-308
272980-307272980-306272980-305272980-304272980-303272980-302272980-301272980-300272980-299272980-297272980-296
Ja så här ser det ut hemma just nu. Tråkigt att kameran var så kass, måste köpa en ny! Men ni ser ju lite iaf.

Nu har D äntligen somnat och förhopningsvis blir det mer än en kvart. Jag ska passa på att käka lite lunch. Ha en bra dag!

Oj, inget bloggande på hela helgen!

Här har man haft fullt upp, ingen tid för dator. E har varit ledig i helgen också då vill man gärna se honom istället för en dataskärm. Vi har fått mycket gjort här hemma. Satt upp hyllor, packat upp de sista lådorna mm.

Dennis är väldigt pigg nu, äntligen har medicinen tagit. Precis som den D man känner, glad och rastlös ;-) Men sen i fredags har han lärt sig massor! Han rullar nu när han vill, både från mage till rygg och tvärtom. Han lyfter upp kroppen som om han skulle göra en armhävning när han ligger på mage, ser jätte roligt ut då ryggen blir helt böjd. Det sägs att bebisar är svagare i sina ben än armar, men så är inte fallet här. Armarna orkar inte lika mycket som benen, och det är inte konstigt så mycket han tränar sina spiror! Ska stå hela tiden, ett bra sätt att avlasta våra armar har blivit att ställa han i soffan mot soffryggen. Där står han en bra stund och funderar, suger lite på kudden och ser allmänt söt ut! När man lägger honom på mage i soffan och flyttar sig till andra änden så "halv kryper" han framåt, tar sats med benen så rumpan står rätt upp! Nästa gång använder han armarna med sin "armhävnings position" ha ha han ser så rolig ut! Kanske inte så lång tid kvar innan han kryper den lilla plutten. Sittandet har också gått framåt, nu kan han hålla balansen ett bra tag innan han helt har satt sig dubbelvikt. Man kan undra vad det är för dundermedicin han käkar??

Han har även hittat tillbaka till sin nattsömns rytm, 11 timmar. Skönt skönt! Han har även käkat gröt med blåbärspuré två dagar till frulle. I kväll ska han även få det till kvällsmat. Går mycket enklare utan en ihärdig hosta vill jag lova.

Igår var "Lenny" här en sväng på kvällen och snackade skit, han fick även smaka min utsökta köttfärslimpa, som han kallade "riktig familje husmanskost". Det kan väl stämma, vi är ju en liten family ;-)

Idag skulle E spela match och jag ville gärna se på. Snälla svärmor satt barnvakt under tiden. Hon stannade även på middag.

Jag hade gärna bjudit på lite nytagna bilder idag men jag hittar inte minneskortet. Så det får bli i morgon när jag ändå ska städa lite. För i morgon får vi lite besök! Först av min kusin och sedan av min farmor, ska bli trevligt at visa upp sin lya och hur stor och duktig D blivit!

Men nu ska jag ta och väcka honom, han brukar inte sova längre än 19, men jag hade inte hjärta att väcka honom förut då han var så trött. Men nu måste han upp och käka annars somnar han aldrig ikväll.

Ha en bra söndag, och lämna gärna en liten kommentar och länka till Era bloggar om Ni har några. Vore kul att se vilka Ni är som tittar in här då och då!

Välkommen tillbaka öronvärk

Nu börjar jag bli trött på att Dennis är sjuk. Jag vill att han blir frisk nu och börjar sova sina normala 11 timmars nätter! Man blir så trött så trött av att vakna av minsta knyst från honom på nätterna. Men vi vill inte lägga honom på sitt rum så länge han är sjuk..
I morse vaknade han vid 04 och var jätte ledsen, jag var väldigt sömning och sträckt ner armen för att stoppa i nappen, men det hjälpte föga.. Inte så konstigt då hans ögon var helt igenmurade av var, näsborrarna fullproppade med snor och blöjan full av bajs.. Stackarn! Så det var bara att bege sig ner till skötbordet och tvätta honom. Han fick lite alvedon och somnade om direkt och vaknade igen vid nio tiden.

Han har varit mycket bättre idag, käkat bättre, inte mycket men bättre än föregående dagar. Men ett stort problem är nu att få i honom medicinen! Han har kommit på att den smakar pyton och protesterar och skriker som en galning direkt han ser skeden.. Men efter många minuter och försök så får man i honom, man känner sig inte som en snäll mamma då inte..

Då E kom hem sprang jag ut i bilen och satte uggla på högsta volym och drog till coop forum vid bäckebol. Jag var tvungen att komma UT! Inte likt mig att sitta inne hela dagarna, jag kommer bara in i ett väldigt slappt tempo då och det gillar jag inte.. På coop köpte jag lite godsaker; färska räkor, aioli, gott bröd, två bitar smörgåstårta, juice till D och snus. Herregud vad lite tobak kan kosta pengar, 34,50kr styck! Man blir ruinerad när man snusar en dosa om dagen!

När jag kom hem var det full kalabalik. E stod i dörren men D i famnen och pratade med en försäljare, radion var på och mitt i allt stod våran polare "Lenny". Jag fick panik och slängde ner kassen på golvet och drog Dennis från den kalla luften.. Lite hyper men vill inte att han ska bli ännu sjukare nu när han är på bättringsvägen. E hade provat med lite broccoli puré men D ville inte äta idag heller. När vi satt oss för att äta kom Es hammarby polare som också är snickare, med sin tjej. E vill göra om i sin "lounge".. Ha ha han är rolig han.. Men han får göra som han vill, tror säkert att det blir bra.

E hade gjort mat medans jag var borta men jag erbjud Lenny min portion så jag kunde käka smörgåstårta i stället. Eftersom jag spelade den inspirerande sången "Spela roll om man blir lite fet" på väg hem från coop glufsade jag i mig den med gott samvete. Herregud, det har inte ens gått ett halvår sen man fick barn, då kan man inte tro att man skall vara lika pinnsmal som hollywood stjärnorna, eller hur? ;-)

När kompisen lämnat oss för att åka hem och se på antikrundan ( ja han är gammal, hela 34 år) var det dags att trycka i D medicinen. Gick inte smidigt denna gången heller, men huvudsaken är att han får i sig den, man kan alltid trösta efteråt.. Han tog ett värmande bad med far medans jag såg på "klass 9a" på svts web tv. Hur kan man inte som nionde klassare veta i vilket land London ligger? Skrämmande..

Beträffande min öroninflammation har den nu kommit tillbaka efter två dagars vila. Jag känner att det spränger i örat och vet att det kommer börja göra ont när som helst. Får se när jag orkar pallra mig till läkaren i gen för att få en ny dos antibiotika. Är inte en femdagars kur väldigt ovanligt? Har för mig att det oftast ör 10 dagar eller som minst 7? Konstigt.. Men men de vill väl tjäna sina pengar på mina besök.

I morgon är det fredag igen och jag har inget planerat. Kommer nog få hyllorna till garderoberna så jag äntligen kan packa in alla kläder. Bara de lådorna kvar nu, hoppas jag iaf då jag inte varit ute i förrådet och tittat sen vi flytta in sist..

Nu är det 23st som svarat på inbjudan till inflyttningsfesten som kommer, några kunde inte tyvärr. 25pers på 122kvm är mer än nog, men huvudsaken är att vi blir lite höga på alkohol, inte att vi får mycket utrymme att dansa på ;-)

Nu ska jag läsa lite i Illvet innan jag somnar, natti natti

272980-295

En dag i pyjamas

Vaknade vid fyra tiden av en väldig hosta. Men då jag alltid har en flaska med 1.5liter vatten bredvid sängen stillade jag den med några klunkar. Vaknar en kvart senare av att sängen är pissblöt och jag håller i en tom flaska.. Det har blivit blött på ett väldigt strategiskt bra ställe också, såg ut som om jag hade kissat i sängen. En tjock pöl mitt i sängen över hela bredden förutom de 40cm längst ut där E sov helt ovetandes.. Jag blev så trött.. Hur kunde jag somna med flaksan i handen?! Jag gick ner och gjorde mat till D, tänkte att han nog skulle vakna inom en timme och då var det lika bra att ha maten färdig. Kvart i fem väckte jag E, sa att nu fick han allt gå upp för jag behövde sova i en torr säng. Hade varit bttre att inte sagt nåt för nu kommer man väl bli kallad sängvätare et bra tag framöver, ha ha. Så han fick gå upp 20 minuter tidigare idag och jag fick krypa ner i en varm och torr säng och sova i en halv timme innan D skulle ha mat. Han käkade på en kvart utan att ens öppna ögonen och somnade om till nio.

Självklart var D mycket piggare idag, bara för att jag var trött och sliten. Men hans humör skiftade väldigt på förmiddagen. Ena stunden låg han och skrattade för att en sekund senare gallskrika.. Han pep i bröstet och lät som min gamla farfar som rökat i 70 år. Jag frågade vem som köpt ut cigg men han vägrade tjalla på sin utköpare..
 Oj oj vad trött jag var. När han tillslut tog sig en liten tupplur fixade jag abonemang på tv4anytime. Ganska skidigt faktiskt då vi inte kan se på tv. Men nu kommer jag att se alla program som tv4 har att erbjuda.. Idag har det t.ex blivit house, i en annan del av köping, snyggast i klassen och nyheterna. Bättre än inget eller hur? Vid 12 ringde läkaren från igår och fråga hur D mådde. DÅ han varit väldigt pigg och käkat bra på morgonen hade jag inget att tillägga. Men det skulle jag aldrig ha sagt. För mellan 12-16 var han en riktig sjukling... De jobbigaste timmarna jag har haft med honom. Han ville inte äta, bajsade varje gång han pruttade (så en blöja i kvarten typ), hostade konstant så det var omöjligt att få i honom medicinen och jag var nära att ge upp. Men jag ringde akuten och frågade om råd. De sa att det inte spelar så stor roll om det tar en timme att få i honom de 2,5ml medicin han ska ha, bara det kommer ner. Så efter 70 minuter hade jag äntligen fått i honom både antibiotikan och alvedonen plus en flaska med morotsjuice. Sen somnade han tacksamt en stund.

När han vaknade var han så snäll och busig igen. Han låg på Es mage och pratade i säkert en halvtimme. Så söt så. Men klart att han ska visa sig från sin bästa sida när pappa är hemma, då förstår han inte hur jobbigt jag har haft det under dagen, busungen!!

Efter att ha sett slut på säsong två av Big Love började vi igår på Jericho. Efter tre avsnitt verkar den vara en höjdare, helt i min smak. Big love var faktiskt väldigt bra den också, så den rekomenderar jag er att se.

Som sagt har det inte blivit mycket gjort här idag, men vad ska man göra när D kräver all ens tid och uppmärksamhet. När han väl sover vill man gärna hinna äta mm. Skräpet från några kartonger har iaf blivit slängda idag, får ta tag i de resterande lådorna i morgon.

Kan visa er lite bilder från "Blogg uppehållet"

272980-294

Han är bra smal om kroppen, förutom låren som är såå gosiga att klämma på! Det röda i ansiktet är utslag från kloret från babysimmet.

272980-293
När han har badat får han alltid en tuppkam. Han är så lik sin far!!

272980-292272980-291
Gröt är väldigt gott att få på kvällen. :-)


Varför kan man aldrig få lugn och ro?

I natt har Dennis sovit lite bättre, han var mycket piggare i morse och började dagen med att käka som vanligt. Vi gjorde oss i ordning vid halv nio då vi som jag sa igår skulle på undersökning på Östra idag. Han var jätte duktig när han tog röntgen bilder, låg så snällt helt stilla och uträckt. Skrek lite mer vid ultraljudet dock, men då han är så förkyld var det inte många decibel, stackaren. När ultraljudet var klart skulle läkaren titta på lungbilderna från röntgen och kom tillbaka och sa att Dennis hade lunginflammation!! Helt sjukt, vi som trodde att han var lite förkylda, plus att han verkade må bättre! Men men bara att åka upp till "barncancer centrum" som är avdelningen där Dennis läkare arbetar. Men han var inte där så vi blev skickade till akuten. Som tur var hade de ringt innan så de tog hand om oss direkt. De tog prover för att se om han skulle läggas in eller få komma hem med medicin. Man blir så knäckt, hur mycket ska han stå ut med stackaren innan han ens är 6 månader?

Men efter någon timme är allt klart och vi får ta med honom hem med en antibiotika kur på 10 dagar. Så nu käkar vi medicin både jag och sonen. Husarrest i tio dagar. Kul. Nej inte särskillt då våran digitalbox är paj och vi inte kan se på tv. Inte gå ut i det fina vädret, utan måste vara här. Nu är det lite komiskt att man blir sur för en sådan sak när man längtat att få flytta in så länge. Men en sak är ju bra i alla fall, nu när jag inte kan slappa framför tvn lär de sista flytt kartongerna packas upp.

Evelina skulle komma på besök idag men det fick vi ställa in då vi inte ens var hemma från sjukan då hon skulle komma. Men min snälla svärmor kom på eftermiddagen med tidningar, böcker och fika. Hon stannade en bra stund och tjötade, trevligt! Dennis hade somnat knall och fall efter sin första dos medicin plus lite alvedon. Tre timmar senare vaknar han och är jätte pigg, som den gamla vanliga Dennis! Han busade och stimmade med farmor i två timmar innan han somnade en stund igen. Så nu på kvällen har han varit lite ännu lite piggare och somnade för natten vid åtta. Har man tur sover han sina vanliga 11 timmar igen. Man blir helt knäckt när ens bebis är sjuk, när han skriker för att man vet att han har ont i halsen och är sååå trött på sin näsa där det inte kan komma någon luft. Men nu blir han snart frisk min lilla pojk!

Jag pratade med Lina när vi kommit hem från sjukan och skrämde nog oundvikligen upp henne. Hennes son har också varit lite förkyld det senaste. Så hon tog med sig sonen och pappan och åkte till akuten och satt där i 4 timmar! Galningar, men vad gör inte en orolig mor ;-) Som tur var visade det sig att han hade en vanlig förkylning, men roligt var att personalen kom ihåg Dennis när hon sa att hennes sons kompis hade fått lunginflammation och att vi var där i morse. Ha ha galet. Men klart att man kommer ihåg en sån söt prick som vi har!

Nu ska jag faktiskt lägga mig, är lite trött efter dagens bravader. Men ni kan få två bilder.

272980-289
Igår då vi tog sovmorgon till tio. Dennis vaknade vid 05 men somnade gott om på min arm. Jag med för den delen.. Ni får tänka på att jag också är sjuk då jag inte ser helt piggelin ut.. Mysigt hade vi det iaf.

272980-290
Är man sjuk får man bli bortskämd med lite juice då och då. Här en favorit, morot!

Nu blir det bingen för hela slanten, kanske börjar läsa en bok jag fick låna av svärmor.. Natti natti

Just de, kul med komentarer, mera sånt ;-)

I´m back!

Hej hej alla läsare. Efter ett litet uppehåll är jag nu tillbaka med min blogg. Det har hänt en del sedan sist. Får väl skriva lite kortfattat i punktform. Bilder kommer i morgon.

* När vi hade bott i huset i tre dagar skulle Emir och Dennis ta ett premiär bad i badkaret. Detta slutade med katastrof, vattenskador på hela undervåningen! Så det var bara att flytta, IGEN. Där för har jag inte kunnat skriva då vi bodde i en liten två utan internet. Men nu är alltså huset "lagat" och vi fick flytta in igen i fredags.

* Jag och Dennis åkte med min mor till systeryster i Karlskrona. Skönt att komma ifrån kaoset här hemma, plus kul att se hur syrran bor. Det var väldigt kul, vi var borta onsdag till måndag. Vi käkade onyttigheter, shoppade kläder till D, jag klippte mig och färgade håret mm. Vart i vart fall en rolig resa. Dennis var inte jätte nöjd på väg dit, men det kan man förstå. Inte kul att sitta i bilen så länge, men hemresan gick mycket bättre.

* Dennis har varit på babysim. Detta var mycket uppskattat av vår lilla krabat. Varje söndag klockan 11 är det som gäller. Men nu har D varit krasslig de senaste två söndagrna så vi har inte gått dit, men man kan alltid simma igen. Han tålde inte kloret så bra heller. Nu fick han lite utslag runt munnen och på kinderna men de försvann när jag smörjde.

* Eftersom vi har bott i en liten tråkig lägenhet har inte mitt humör varit på topp. Man kände sig så instängd i den lägenheten så jag och D har inte varit hemma hela dagarna, utan alltid varit ute på äventyr! Vi har varit på öppna förskolan, både i backa och i angered. Vi har varit och fikat både hos Lina, Linda och Es kusin. Vi har varit hos svärföräldrarna, käkat på restaurang mm. Men en dag hade vi besök, då kom Evelina och käkade och tjötade, mycket trevligt. Just det, mor var också på besök en dag i den lilla lyan.

*Dennis har börjat ära puré. De första dagarna körde vi bara någon matsked men ganska snabbt började han äta hela burkar. Nu äter han Nan när han vaknar, gröt med katrinplommon puré och vatten vid nästa mål, en burk puré med en efterrätt vid lunch, nästa mål är Nan och till sist blir det gröt innan läggdags. Det funkar jätte bra och han blir duktigare och duktigare att äta fint. Men man får ha koll på hans händer, för är man för seg med att ge honom mer så stoppar han in händerna i stället :-)

* Vi var på BVC när han blev 5 månader och han vägde då 6500g och var 66cm lång. Nu är han i kapp med huvudmått och längd, men väger ett kilo mindre än man "ska". Så vi fick mycket beröm av Ulla-Maj. Nu ska vi dit på 6månaders kontroll i början av mars. DÅ blir det även ett besök hos BVC läkaren. Nu i morgon ska vi till Östra för att röntga hans lungor och buk. Sedan blir det besök hos specialist läkaren i mitten av mars.

* Jag har bowlat för första gången på nästan ett år. Det gick väl inte jätte bra, men jag var inte helt kass heller. Men fick en fruktansvärd träningsvärk i under armen de följande två dagarna!

* På alla hjärtans dag passade svärmor Dennis i någon timme. DÅ gick jag och E ut och käkade tre rätters med lite vin. Mycket gott, men som vanligt äter man för mycket så man får ångra de resten av kvällen!

* I fredags var det då äntligen dags att flytta tillbaka till huset. Mor och far kom och hjälpte till med gardiner, lampor, tavlor och allt annat. De sov över och åkte hem på lördagen. Jag har varit förkyld i en vecka och natten till lördag har jag till slut smittat pojken. Stackarn var så dålig, hostade och skrek om vartannat.. Han som brukar somna in lugnt vid halv nio tiden och sova hela natten vaknade vid 22 och kunde knappt andas! Jag fick sitta uppe med honom i två timmar tills han tillslut somnade av utmattning.. Han vaknade och hostade lite under natten men inte så mycket så han inte kunde somna om. På lördagen var han piggare men jag var helt slut! Hade ont i hela kroppen och tryckte i mig alvedon. Kände att jag kunde somna stående. Dennis blev sämre framåt kvällen och E fick ta nattpasset så jag fick sova ut. Men vid halv fem vaknar jag av en fruktansvärd öronvärk! Jag visste direkt att det var öroninflammation, fast jag inte haft det sen jag var typ åtta år. Vi ringde taxi så jag kunde åka till akuten men de hade ingen bil i närheten. Jag kolla på nätet hur lång väntetid det var på akuten men det var 0 minuter! Så E fick allt köra mig. Vi packade på Dennis en massa kläder och han somnade så gott i bilen. På 1,5timme hade jag varit hos läkaren och även varit på apoteket i nordstan för att hämta min medicin. Jag köpte även näsdroppar till D så han kan andas ordentligt. Igår kväll fick han feber, 38,6 grader. Han fick lite alvedon och somnade sött i några timmar. I natt har han varit ganska orolig, men han har inte stört så mycket. Man fick stoppa in nappen en gång i timmen men man gjorde det typ i sömnen.. Så jag vaknade pigg vid 05 i morse. D var också vaken så jag "gjorde iordning" honom, tops i näsan, droppar, ögonservetter, mat och ny blöja. Efter detta somnade han skönt på min axel och vi sov i fyra timmar till. Under förmiddagen har han varit lite kinkig, men käkat bra och inte haft någon feber. Nu sover han och lär göra så i några timmar. Stackarn, men får ont i hjärtat när han mår dåligt. Han kan inte ens skrik högt utan det blir ett litet ynkligt tjut bara.

Detta var vad jag kan komma ihåg som hänt det senaste. Nu blir det som vanligt ett inlägg varje dag. Bilder kommer som sagt i morgon. Ha de gött och komentera gärna!

ett snabbt snabbt inlägg

får bli en snabbt inlägg och säga att jag inte kan uppdatera igen förrän i slutet av februari. kolla jätte gärna in då, glöm mig inte ;-)


RSS 2.0