sleepless in götlabörg

Jag KAN inte somna, är trött trött, men det är över åttahundra grader i vårat sovrum! E ska ju insistera på att ha elementet på MINST 7:an på en nio gradig skala.. Hjälper inte att jag skruvat av det och att fönstren är öppna, måste ha persienner eller markis.. Förra sommaren körde vi med en fläkt, funka skitbra! Dock så står den på vinden just nu och så mycket ork har jag inte att jag vill kravla mig upp där mitt i natten!!

Vi käkade i vart fall underbart god mat på Dinner22!! Jag tryckte i mig löjroms toast, oxfile med potatisgratäng och en creme brulee + mandarin/chili sorbet.. MÄTT!! Gott med lite "vanlig" mat ibland när man är ute, inga fancy namn på saker och ting utan man vet vad det är och hur det ska smaka :)

Dagens goda nyhet är iaf att farmor och Kent har klarat sig bra. De är hemma nu, om än väldigt mörbultade och chockade, men en sådan himla tur att det gick som det gick.. Det hade kunnat sluta mycket  mycket värre.. De hade verkligen änglavakt!!!

Sonen verkar ha det bra i Långed, trodde inget annat, men gud va man saknar honom! Speciellt när man går och lägger sig, ingen att pilla i håret eller klappa på kinden och titta till innan man själv ska sova.. Får tänka på att det snart är söndag! :)


"blåtiran"


Om inte en blåtira vore nog, nej då ska han ramla på sin uppochnervända plast stol och slå upp sår på hakan, läppen och kinden.. Lilla gubben, ser ut som en slagsmålskämpe!!Wiie, rutschkana är fina grejer!


Gjass..Men åhhh, mamma, jag har klet på handen!! Torka snälla snälla!!


GLASS, herregud va gott!!Ja, så här kan ungen alltså se ut om han får äta glass själv.. Det kröp i mina fingrar ska ni veta.. Han fick en glass av grannpojken och hans mor tog av pappret helt.. Jag viker dock ner det bit för bit och torkar med jämna mellanrum, då blir det inget söl på kläderna eller i hela fejjan inte.. Men nu hade han redan börjat grisa, då kunde ha gött få hålla på, men det var jobbigt att se!! Bara att strippa ner till bara kalsongerna på altanen och slänga in kläderna i tvätt och stoppa ungen under kranen på toa :) Detta kommer inte hända många fler gånger i min närvaro, det vill jag lova.. (jag är inte hysterisk, men så här är väl onödigt att det ser ut!)

Nu ska jag försöka sova en stund, kanske ska ta med mig några kylklampar upp..

I morgon vid niotiden drar man iväg mot Jannicke i Stockholm, satan va kul det ska bli, saknar henne plenty! :)

Kommentarer
Postat av: Fredric

Underbar liten kille ni har. Ren och fin är han också. Kram på er alla tre.Fredric

2009-05-02 @ 00:36:03
URL: http://www.uppgiven.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0