Internet flödar återigen på rödlöksvägen

Nu är intenet igång igen, vi hade ett uppehåll på drygt en vecka.. Inga bra grejjer de där rixtelecom.. Så nu har vi sagt upp dem och de får bli telia i stället.

Förra tisdagen skulle D på ettårs kontroll men läkaren var sjuk, så det blir i mitten på oktober i stället.. Tråkigt, det är så mysigt på bvc.

Under tisdagen blev även våran värmepump fixad, så nu slipper man gå i raggsockar på ett tag.. Om jag inte har sagt det förut så säger jag det igen, köp INTE hus av JM.. Nothing but trouble..

På onsdagen kommer jag inteihåg vad jag gjorde.. På torsdagen var D på röntgen av hjärta och lungor.Han var jätte duktig och bilderna var ok. Efter de åkte vi till Lina och käkade och tog en sväng till focus. På vägen hem hämtade jag syrran och vi shoppade en resesäng. Hon är trött på att sova här, eller gå hem i mörkret varannan fredag då jag och E har våran äta ute dag.

Fredagen har jag inget minne av på dagen.. Herregud, kan man ha så kasst minne?? Men på kvällen var iaf jag och e på Sjöbaren och käkade underbart god mat. Jag var så mätt så mätt, fattar inte varför jag tar dessert..
D sov så snällt hos moster och jag hämtade dem på lördagmorgon. Då började vi greja i köket tidigt, jag skulle ha "middagsbjudning". HA ha de låter sjukt vuxet och töntigt! Iaf, jag, E, syster, fadder Lenny, Anders och USA Maria käkade middag på kvällen och drog sedan ut. D somnade så snällt vid sju och barnpassaren svärmor kom vid nio. 

Vi drog till Notting Hill och drack några drinkar och shots.. Sedan bar det av till Casinot.. MENdå kom inte JAG in!! Ha ha det var sjukt, jag kände mig inte alls så full. Vakten klagade på att jag hade "gått vingligt" 500meter bort.. Herregud, jag och syster sprang hur långt som helst, vi var kissnödiga och ville in snabbt. Men men jag fick inte komma in.. När de andra kom efter en stund provade jag igen.. Men så klart att jag inte kom in då heller.. Men de gjorde de andra. Så då gick jag bort en bit och började LIPA!! Ha ha så det kan faktiskt vara så att jag inte var så nykter... Jag tyckte så synd om mig själv.. Det var länge sedan jag var ute med mina polare, vi hade skaffat barnvakt i sista sekund och bara dragit ut, spontana fester som är de roligaste, så kom JAg inte ens in! Tror aldrig jag blivit nekad inträde någonstans innan.. Tillslut kom mina vänner och jag slutade snyfta..Ha ha.Vi tog en taxi hem och ingen blev nog gladare än svärmor som fick gå hem.. Men klockan var bara runt ett så det var bra gjort av oss! (lite pinsamt att hon sett mig packad dock..)  Vi "efter festade" till tre innan det blev natti natti. Syster sov överst i vånings sängen, Maria under och Glenn på soffan.

Vi var ganska slitna på morgonen, jag gick dock upp vid åtta med Dennis och kände mig i hyffsad form, i en timme högst. Sedan var jag ett vrak resten av dagen, så den glömmer vi nu ;-)

Idag har vi varit hos Lina en sväng, sedan slappat här hemma.

Har börjat "banta" igen. Nu får det vara nog, har inte gått upp något, men inte heller så mycket ner. Så för att inte fuska tänkte jag skriva vad jag tryckt i mig varje dag här på bloggen, så får ni klaga på mig omjag råkar fuska..

I morgon ska Dennis på casting för LIBERO! Hur tufft är inte de! Han är ju väldigt lätt nu för tiden, så att få honom att skratta och le brukar inte vara några problem. Sen är han ju så söt så vem kan motstå honom? Men grejen är att de är förblöjor, alltså inga andra kläder på.. Undrar vad de ska säga om hans ärr som går över magen och sidan.. Men men vi får se vad de säger i morgon!

På onsdag är det ÖF och på torsdag ska jag fika med Evelina.

Nu ska jag leta upp min kamera som min kära son har gömt någonstans.. Så man kan lägga in lite nya bilder!

Just de, nu kommer jag ihåg vad vi gjordei fredags och lördags på dagen! Ha ha ha
Vi var på kungsmässan och freeport och shoppade med maria! Jag köpte två par Fornarina jeans och en väst. Och på lördagen var jag och syrran på allum! Då handlade jag desto mer! 2 tröjor, 1 linne, 2 partylinnen, 1 par leggings, 1 klänning, 1 Bh, 1 kjol och ett par as snygga shorts till syrran. Sedan färgade hon mitt hår, är en snygg brunett nu som ska göra hårförlängning med blonda slingor! Kommer bli så het ;-) 



Frulle: en påse vanilj Modifast   
Lunch: En påse kaffe Modifast
Middag: 2 små kycklingfilér i ugn med broccoli, aburgine, körsbärstomat, purjolök och sallad.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0