I´m a bitch without SNUS!!

Igår var ingen bra dag. Jag vaknade helt på fel sida, var as sur och trött. Gick som i en dimma hela dagen. Dennis faster Azra kom på besök några timmar mitt på dagen. Vi tjötade och väntade på pizza som E skulle komma med.. Men han kom en timme sent, INTE bra för mitt humör.. Körde hem tjejen och drog till gymmet för att byta till backaplan från stig center. Väl där säger dom att jag inte behöver lägga till 50kr i månaden om jag bara vill träna på hisingen. Men då var jag tvungen att åka till backaplan och göra om inskrivningen där.. Suck, bara att åka dit. Där finns det INGA parkeringsplatser.. Cirkulerar ett bra tag innan en bil flyttar sig. Upp för trapporna in i gymmet och skriva papper. Verkade vara fint och mysigt trots att ombyggnation pågick. Hem igen, ställde mig på vågen och ser att jag gått upp 5kg sedan jag slutade snusa. Blir asförbannad. Jag som kämpade så för att gå ner när jag drack pulver. Ser att Lenny glömt en snusdosa på bordet, blir ännu surare. Tillslut blir jag så knäckt, sur, grinig och ledsen att jag börjar lipa i soffan, jag MÅSTE ha snus NU!!! Orkar inte detta längre, det är inte värt att vara en sur bitch hela dagarna plus att man ska gå upp tio kg på en månad igen, så som det blev sist jag slutade. Nej, jag sa till E att jag ger honom pengar för tandblekningen och att jag måste börja snusa igen. Men snäll som han är så behövde jag inte betala tillbaka trots att jag brutit överenskommelsen. Tog en snus och blev såå lycklig. (Fast jag tror att Lenny snålat och lagt Grants snus i en general dosa, för den smakade inte general... ) Så nu ska jag snusa igen och bli mig själv. Men ska snusa vit snus, kanske tom Onico, sen inte så ofta, bara efter måltider och på kvällarna när jag blir sugen på mat eller godis. Kommer inte att ha en under läppen alla dygnets vakna timmar som förut. Ja ja så bra gick det. ;-)

Idag ska jag träna igen, blir spinning på det nya gymmet. Men innan dess ska jag ta en promenix, gå förbi backaplan och köpa ett cykel lås så jag kan ta cykeln till gymmet. Ska nog köpa namngivnings kläder till D också. Skulle lånat av Ilean men nu tror jag att de är för små. 

I morgon kommer mor och far förbi på väg hem till Långed. Men jag lyckades smöra så att mor stannar här tills på onsdag. E ville att vi skulle åka bort någonstans i helgen, åka några timmar, käka god mat och sova på hotell.. Att man har en sån underbar kille, det är ju fantastiskt! ;-) 
Sen så hinner jag göra en massa i början av veckan då mor är här. Vi kan ta en titt på lokalen som namngivningen ska vara i, åka och handla bordsdekorationer, beställa mat, plantera mer blommor, jag kan träna på förmiddagen osv. osv. Kommer bli kanon! Snäll mamma man har. 

Igår spöregnade det hela dagen så det blev ingen promenad för min del. Idag ser det bättre ut, inte blå himmel men heller inte regn. 

Har jag skrivit att jag blivit jätte duktig på att göra mat till D? Nu har jag snart ett helt frysfack fullt. Han verkar digga min mat också, det är ju skönt! Idag får han ugnsomelett med räkor till lunch. 

Nej nu ska jag fortsätta tvätta, kör man inte en maskin om dagen blir det snabbt svin mycket tvätt!! 

Ha en bra dag! Det är fredag va? Känns helt skumt, var nästan 100 på att det var söndag när jag vaknade i morse.. 

Maria: Ha ha vilken tur att du nu kom på vem Lenny är! Han kallas tydligen så på jobbet av alla finnar, så började E säga så, och jag vill ju inte vara sämre! Skickar du lite sommar kläder snart eller, Ds alla märkeskläder är för små nu ;-) Va roligt att du kommer till sweden i sommar! Hur länge ska du stanna?  

image468
Det är såå gott med mammas mat, speciellt köttfärslimpa!

image469
Min E.

Kommentarer
Postat av: cia

okaaaj, ett månadskort det blir då!! haha men då måste vi ligga i, annars är det bortkastade pengar haha...ja komme på söndag så har vi mätning av magen!!! :) hahaha pusss

2008-05-06 @ 23:16:34
URL: http://ciajanson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0