Orkar inte mer, vill inte vara kvar! I Sverige utan sol..

Nej nu börjar jag bli riktigt irriterad på vädret. Vad har jag gjort för att förtjäna så mycket regn? Snart en vecka har gått bort av min semster på grund av dåligt väder. Jag som hade inbillat mig att jag skulle åka ut till havet och lägga mig vid klipporna och sola den här veckan.. Men inte.. Ja ja det är bara att göra som en gammal innebandytränare alltid sa när vi hade förlorat en match; "Det är bara att bryta ihop och komma igen"

Jag är annars väldigt sugen på att bli mitt gamla vältränade jag igen, mycket på grund av att jag var så dum att jag ställde mig på vågen igår.. I januari så slutade jag att snusa, tänkte att det var lika bra att sluta innan man blev gravid, och då gick jag upp 9 (NIO!!!) kg på bara några veckor.. Det var mycket småätande, för jag var sugen på något konstant.. Så jag gick och köpte ett årskort på nyöppnade Sportlife här på hisingen, för jag ville verkligen bli snygg till beachen 2007 ;-)
Men då helt plötsligt så passar det för spermien att ta sig! Så då blev man ju hyper försiktig i flera veckor då man hört att missfalls risken är störst innan vecka 12. Sen började man jobba och kom hem helt slut på kvällarna/nätterna då man inte var van vid fabriksarbete.. Och nu är det helt plötsligt mitten av juli, jag har gått upp ytterligare 9kg och jag har inte ens hämtat ut mitt kort som har legat i receptionen på gymmet sedan slutet av februari.. oooppps så det kan gå ibland.. Men när bebben är ute så måste man ju ändå börja träna lite och då har jag redan ett gymkort.. he he

Igår var jag och E nere i den nya bowlinghallen på wieselgrensplatsen och bara checkade läget. Den såg nice ut och själklart hade de en massa kids där pga vädret. Jag själv har ju inte bowlat på några månader, inte sen jag slog rekord på tre serier, man ska sluta när man ligger på topp! Så nu ligger klotet bara och vilar sig i form tills jag ska spela igen. Nu till hösten får det allt räcka med att se på när E spelar sina matcher. 

Idag har jag inte gjort många knop.. Har mest legat på soffan med magont. Hatar dessa järntabletter som barnmorskan tvingar mig att äta.. Jag hade så lågt blodvärde sist jag var där att hon frågade om jag inte var på väg att svimma.. Men jag har alltid haft lågt, men lika bra att göra som hon säger så hon blir nöjd :-)

Jag har iof börjat storstäda lägenheten.. Har dammat och fixat iordning hallen och vardagsrummet. Men det värsta är att när jag väl börjat så har jag svårt att sluta.. Då ska det inte finnas ett dammkorn ens på gardinstången.. Jag är helt enkelt en periodare när det gäller att städa :-)
Min mor och far berättade för ett tag sedan att de hade slått vad om en sak när jag flyttade första gången. Mamma trodde att jag skulle vara en slashas med stökiga rum och dammråttor under soffan medans far sa att jag skulle bli lika pedant som honom. Till saken hör då att min mamma damsuger minst en gång om dagen och har ALLTID tiptop hemma och pappa får panik om det råkar ligga ett hårstrå på golvet.. Så jag har ju blivit uppväxt i ett kliniskt rent hem och alltid fått höra hur stökigt mitt rum var, he he. Så jag vet faktiskt inte vem av dom som får rätt, för ena veckan kan det verkligen vara stökigt med kläder på golvet, massa tidningar på bordet, disk, överfull tvättkorg osv, medans andra veckor så står alla dvd i bokstavsordning, inte ett damkorn finns i hela lägenheten, tvättkorgen är tom, dörrarna och köksluckorna är avtorkade och golven blanka. Ha ha så jag skulle allt klara av att bli en bra hemmafru bara jag gav manken till :-)

Nej nu ska jag ta och lägga mig i sängen och börja på en bok. Har inte velat läsa nåt i sommar för jag vet hur det brukar sluta.. Jag brukar ligga och sträckläsa ut den och sedan gå och köpa nya tills jag tröttnar.. Får se om jag fastnar för den jag tänkt börja med idag, Box 21 heter den tydligen.

Ja ja ha en trevlig kväll så länge!

image15

På Robbie Williams på ullevi för nästan exakt ett år sen. Å ja Evelina, det är dina solglasögon :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0