Pics

Lämningen idag blev den första utan gråt! Det kändes riktigt bra i mamma hjärtat att gå därifrån då. Han gav mig en puss och kram och vinkade och sa eyydå da eyyydå! Sötnosen!
Han har gråtit en gång på snart en vecka annars bara skrattar han och är supernöjd hela tiden. Roligt är det bill jag lova.

Brum brum. Fast det låter mer som "ptro" som man säger när man rider, ha ha om någon fattar vad jag menar?


Hysteriskt skratt ser ut så här.


Att kasta studsboll är riktigt kul, fräckt att den oftast kommer tillbaka till en!


Man behöver inte alltid hålla den i handen..


På språng. Nya byxorna och tröja, också från P.O.P. Brallorna är i största laget.. Får nog ligga i garderoben ett tag till.


Klonka på SAMMA ton HELA tiden tills mamma får GRÅA hår är också vääääldigt kul.


Tittut! Nästan varje dag leker vi kurragömma. Jag ställer han i ett hörn i hallen sen springer jag och gömmer mig bakom något hörn, soffan eller gardinen. Han dör av skratt när han hittar mig. Försöker lära honom att han kan gömma sig också men det går inge vidare.. Han ställer sig ALLTID bakom gardinen.. Lite dålig fantasi kanske? (ibland sätter han sig i trappan och kikar fram och när han ser att jag ser honom tittar han bort eller sätter händerna framför ögonen.. tok!)Läste en bok i morse, i vanlig ordning, och frågade om han kunde peka på kissen. Han drar ner blöjan och pekar på snoppen, "-Däääääääääär!"
Ha ha, ok det var ju nästan rätt.. Läser Max blöja massor och där är ordet kissar med mycket och då pekar han alltid mellan benen..

Jag är förvånad att han förstår så himla mycket. Han fattar i princip allt man säger åt honom, stäng av tvn, släng detta i soporna, ställ tillbaka skorna på sko hyllan, stäng toa dörren, hämta strumporna, lägg detta i den eller den lådan/skåpet osv osv. Nu behöver ni inte tro att jag använder honom som en liten butler men det är roligt att se att han snappar upp allt! Säger man t.ex. "Är du trött, ska du sova en stund?" Så svarar han neeeej eller går till trappen beroende på om han vill sova eller inte :)

Idag skrevs projektarbetet klart, får se va handledaren ger för feedback, förhoppningsvis behöver vi inte ändra allt för mycket. I morgon är det en hel dag igen då ett egenkontrollprogram skall skrivas. Vi är fyra styckn i gruppen och jag ska göra allt för att få dem att dela upp det i olika delar där alla skriver sin del.. Vore skönt att sitta hemma och skriva sitt..
Nej nu blir det bingen, tröttare än tröttast!


Kommentarer
Postat av: Maria

En forklaring ar ju att han har valdigt smarta foraldrar.....

2009-03-12 @ 00:07:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0