Fooootboll, fotboll är bäst, fooootboll ja fotboll är bäääst!

Ja det är så skönt att få se på fotboll på kvällarna. Man är ute hela dagarna så då är det skönt att slappa i soffan framför en match. Tur att vi har tv i hytten på kryssningen ;-) Ska väl inte vara så ambitiös och se alla matcherna när man är på semester, men Sveriges måste man se iaf. Ja ja nog om det, är säkert ingen som missat att det dragit igång!


Det har ju varit så sjukt varmt det senaste, D har glatt svalkat sig i sin pool, om det nu är att svalka sig när vattnet är jätte varmt! Har inte legat och pressat något, men ändå varit ute och jag måste säga att jag är bra brun! Tycker man blir så snygg då, med lite fin färg i ansiktet och på kroppen, eller hur?

Jo just de, Dennis stod ute på gräsmattan i fem hela sekunder idag, utan att han höll i något eller någon! Grymt, han var så duktig så jag köpte en "övningsgår" t-shirt till honom.. Själv köpte jag några linnen, måste ha några utan och med smala axelband nu på semestern. Vi kan inte ligga och pressa varje dag utan vi ska på diverse utflykter, så som forsränning och cyckla till en avlägsen strand, så då kan man passa på att inte få några fula ränder.

Jag har sådan hemsk träningsvärk i mina armar och bröstmuskler. Körde bodypump i fredags och jag lär mig aldrig vilka vikter jag ska ha till armarna! Är inte kul att ha för lite som man haft några gånger, och nu hade jag tydligen för mycket, shit orkar knappt lyfta upp gubben i famnen! Men det lägger sig väl snart, i morgon är det styrketräningspass med personlig tränare, så då kan man inte slappa!

Nu är planerna för midsommar spikade också, det blir en helg i Nössemark hos "Den riktiga Lina" (Lina som jag skriver om i bloggen ibland är min grymma polare här i gbg, hon heter egentligen Carolina, men tycker det är jobbigt att säga ;-) ) Denna LIna är den tjejen som vi lyckades para ihop med Es kompis på våran inflyttningsfest. Kommer bli skitkul tror jag!

Nej nu måste jag packa lite.. Eller så tar jag det i morgon.. :-)


Torsdag och fredag

I torsdags var jag och hämtade min nya bil. Dennis var med och charmade och busade med alla. Jag som var lite rädd för att han skulle bli grinig och rastlös. Men han satt så snällt på en stol och lekte med en mugg och gav oss några leenden då och då. När vi åkte därifrån 90minuter senare så kör jag runt lite för att lära känna bilen. När jag hade kört i tre mil börjar en lampa lysa att det är något fel. Jag ringer försäljaren som säger åt mig att köra till en verkstad som de samarbetar med. Jag har då ägt bilen i en timme och den har gått 4 mil totalt och vi var redan på verkstad!! Helt sjukt, en helt ny bil ska väl iaf hålla en vecka ;-) Pappa tycker jag ska köpa en cykel med pakethållare till mig och D, för tur med bilar verkar jag ju inte ha.. Vi satt på verkstaden i över en timme men Dennis var inte sur för det, han busade med de flesta. Några frågade vart man köper så snälla och söta barn, jag svarade vid lasbilarna på Stig Center. Ha ha. Tillslut får jag bilen igen som har en söndrig lambdasond... De hade ingen del inne nu så jag får komma tillbaka, ingen fara att köra. Men de tyckte att jag skulle ringa försäljaren och klaga lite, det fick pappa göra. Skälla lite är alltid kul :-)

Sedan åkte vi och hälsade på Ilean en stund. Då fick D äta lite också, stackarn hade inte käkat sedan 11 och då var klockan halv fyra.. Men han klagade inte för det, han fick lite mellis på verkstaden. Pojkarna busade en stund sedan blev D trött och grinig, men vi skulle ändå åka.

Igår var jag på gymmet vid tolv och körde body pump. De har nyss bytt program och detta var bra mycket jobbigare än det förra!! Har sådan träningsvärk i mina armar, tog lite för mycket vikt på.. Men det var roligt och D var på minisats under tiden. Men lagom till strechingen blev han ledsen så jag fick gå ut och trösta. Jag satte bara ner honom på golvet så han fick gå några steg, då var han superglad igen. Jag han iaf byta om innan han blev sur igen, sedan drog vi vidare till Lindex. Jag behövde köpa kalsonger och lite andra kläder till D. Där inne börjar han skrika i vagnen som aldrig förr! Jag visste att han var supertrött, men han vägrade somna. Jag hade glömt att ta med en napp också, han använder den knappt så det är lätt att glömma. Jag la ifrån mig kläderna och sprang till barnbuiken och köpte en napp, stoppade den i hans mun och han somnade på studs och spottade ut nappen direkt han somnat. Suck! Jag gick tillbaka, handlade lite kläder, mat och leksaker. Sedan gick vi hem och käkade och D fick bada i en av sina pooler. Det var riktigt kul! Han var i nästan en timme innan jag tyckte han skulle gå upp så han inte blev kall. Han plaskade på mage, rullade till rygg, fick en kallsup, han satt, ställde sig upp mot kanten osv.osv. Duktig kille.

Vid sexdraget kom E´s kompis Anders, vi grillade och tjötade fram till tolv. Jag drack nog lite mycket vin för när jag vaknade när E gick upp i morse hade jag riktig skallebank, men den är borta nu som tur är :-)

Idag ska vi till svärfar på middag, antar att det blir grillat. Gott gott!

Nu ska jag vila mina armar lite, käka frulle och kanske vila lite på soffan. D sover ju till elva, så något måste man hitta på.

Hej svej så länge!




Som ett eget vattenland, men den mindre ska få stå hemma i långed.

Snyft snyft snyft

BYE BYE KÄRA SAABINA....
Klicka f�r att st�nga bilden

OCH SÄG HEJ TILL FAMILJEBILEN UTAN HÄSTKRAFTER, TONADE RUTOR OCH TURBO..


HEJ HEJ HENRIETTA!

Det gör ont i mitt hjärta att se min kära snabba Saabina få ett nytt hem, men jag ska försöka lära mig att älska Henrietta på samma sätt, även om det kommer ta ett tag.


Lite uppdatering

Har ju som ni vet spenderat fre-halva onsdagen hos min mor och far. Syrran har flyttat hem igen från Karlskrona på obestämd tid, så Dennis fick busa så mycket han orkade! Han har säkert gått en halv mil hållandes i någons fingrar. Det är det enda som är riktigt kul just nu, det och att få beröm när han tittar på lampan ;-) Igår tittade han även direkt på E när jag frågade var pappa var. Duktig kille!

Hos päronen har jag latat mig massor.. Solat och till och med badat! Kallt men svalkande. Dennis har käkat två piggelin så snällt, ser så söt ut när han håller den och mumsar och smackar med munnen. Lägger in lite bilder då det egentligen inte hänt något speciellt på våran lilla mini semester. Just de, E kom också hem igår, efter en tripp till split och sarajevo, men man kan ju undra vem som varit utomlands när man jämför våra solbrännor..



Att plaska och krypa runt i mormors pool är riktigt kul!


Gå gå gå, HELA tiden, på golv, gräsmatta, asfalt grus eller sand, spelar ingen roll!



Mums mums!


Morfar kan mata!


Liksom mormor.


Syrran är inte så bra på att ro.. Hon hamnde i vassen..


Så jag fick rycka in och visa hur det ska gå till!


Snart så är man tillbaka i sin normala form.. Men har tre månader på mig, enligt kusinen..


Det är iaf skillnad från en vecka efter snittet...



Bada bada bad. Vem är det som är först med att simma omkring? Jag såklart, ingen badkruka här inte. Det var ju hela 17grader på två meters djup...


Sen var jag kanske först upp också, men syrran doppade sig inte ens, den fegisen. Mor däremot gjorde ett svandyk :-)

Nu får det vara nog med bilder, ska ut i det fina vädret en stund, vattna blommorna. D sover nog sina vanliga två timmar nu. Hej svej och ha en fin dag!

typiskt

Nu hade jag gott om tid att uppdatera bloggen när jag kom hem för D käkade sen somnade han i två timmar. Men då gick det så klart inte att logga in! Men jag slänger in lite bilder nu så skriver jag mera i morgon.

Dennis käkar köttfärs sås och spaghetti och polaren Ilean fick smaska på lite bröd. Vi tog en promenad till stan jag, Lina och pojkarna förra veckan, mysigt :-) Jag åkte även spårvagn med vagn första gången. Ha ha


Dennis busar i gammelfarfars knä.


Han sitter snällt på en filt i skuggan när jag, moster och mormor gottar oss i solen.

Nu hinner jag inte skriva mera, come back i morgon!
Natti

Åter till Göteborg, snart iaf

Idag ska vi åka hem igen. E kommer också hem från Sarajevo idag. Men nu är jag kvar hos mor och far, ska åka vid lunch. Så det blir ett lååångt inlägg i kväll med både bilder och filmer i fall inte bloggen strejkar. På återseende!

RSS 2.0