BVC

Glömde ju skriva igår att jag och E firade 2år igår också. Han kom hem med en jätte fin blombukett med ett söt kort i. Vi firade lite med champagne efter att D hade somnat igår, lite måste man ju unna sig en torsdags kväll ;-)

I morse vaknade  D vid kvart över sju. Han fick välling då han bara får gröt om han vaknar efter 0730. Vaknar han tidigare äter han han och sedan somnar om någon timme till. Vi åkte till BVC vid halv tio. Det tog extra lång tid idag, ca 1 timme. Jag hade så mycket att berätta och en del frågor. Han hade i vart fall växt en centimeter på längden, hela 67cm ång nu, även en runt huvudet. Även fast han varit sjuk i tio dagar och bara druckit lite nan och juice hade han gått up till 7,0kg! Duktiga kille, BVC sköterskan var så nöjd så! Allt såg jätte bra ut och den hostan som han har mellan 22-23 varje natt var inget att oroa sig för, den ska gå över. Vi fick en läkartid för 6 månaders kontroll samma dag som vi ska träffa "tumör" läkaren Österlund. Känns bra då det är jobbigt att vara på sjukhus flea gånger någon vecka. Vi skulle även till läkaren på måndag för att se varför han ögon varar så. Har hållt på sedan han föddes och någongång borde det ju sluta! Så nu har vi inbokat; träffa ögonläkare, besök hos Österlund/senare på dagen bvc 6 månaders kontroll, och sedan röntga lungorna efter lunginflammationen. Så det blir en del sjukhus besök med våran lilla parvel, men som sagt, vi vet ju inte annat. :-)

Dennis fick även sina 5 månaders sprutor idag. Den första som alla får märkte han knappt. Men sedan när han fick sin "bosnien" spruta blev han jätte ledsen! Ulla-Maj blev helt förstörd när han blev så ledsen, hon kände sig elak, hon är för go våran bvc sköterska! Men efter 5 minuter var han glad igen.

Han har inte kunnat stå på benen något idag eftersom han fick en spruta i varje. Men han har  varit sååå gosig, velat ligga stilla i knät och bara kela, plus att han sov tre timmar efter vi kom hem. SÅ här får han gärna vara varje dag.. Men vid ombyte til pyjamas tog jag tempen och den var 38,4 grader.. Så han var lite hängig och extra gosig.. Han fick lite alvedon, sedan gröt och kom i säng redan vid 19:00. Ska bli intresant att se när han vaknar i morgon bitti!

I morgon ska vi åka till min gamla arbetsplats och se när E bowlar. Inte från den bowlinghallen på Stig center utan den i gamlestan, strike &Co. Kul att ha något att göra hela dagen.

På måndag ska jag och Lina till Ullared! Mor kommer och håller ställningarna i huset medans vi shoppar loss, ska bli riktigt skoj!

Nu ska jag sova, natti natti

image362
image364
Så här sött sover man när man är trött efter sina sprutor.. Gosat ner sig bland alla mjukisar.. :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0