Första träningsdagen avklarad!

Ja då har man varit på gymmet då. Började med 60min spinning. Men dum som man var så började man passet med samma fart och styrka som man hade när man tränade sist, för 2 år sedan!!! Så det var bara att ta det lite lugnare resten av passet för jag blev väldigt trött! Efter det var det bara att gå en trappa ner till core passet.. 30min med div armhävningar och situps.. Oj oj jag har verkligen INGA magmuskler kvar.. Men det ska det bli ändring på nu. Jag ringde även min gamla arbets kompis då hon har kort på samma gym som mig. Det är faktiskt lite tråkigt att träna själv. Bra också att man vet att man inte kan skita i att gå då man ska träffas där!
 Dennis hade skött sig utmärkt här hemma och E la honom för en halvtimme sen. Nu protesterar han bara i några minuter sen blir han tyst och somnar, så duktig pojk så :-) Men ALLTID när jag skriver så så är han vaken halva natten så nu vet jag ju vad som väntar..

I morgon ska jag till barnmorske gruppen och träffa min BM som jag hade under graviditeten. Nu han jag inte träffa henne så många gånger men hon ville träffas i alla fall. Nu tror jag att OM vi ska ha fler barn så kommer jag att få gå till specialist mödravården på östra. Det brukar tydligen vara så när man haft en graviditet med komplikationer, även om det som hände nu omöjligt kan hända igen. Men bara för att vara på den säkra sidan, plus att jag gärna går där så alla var så trevliga!
Efter besöket hos BM ska jag träffa Tristans mamma och ta en fika i stan. Jag hade först tänkt ta bussen, men jag tog mitt förnuft till fånga och inbillar mig att både babyskyddet och vagnen går in i min bil..

På lördag är det shopping med Carolina som gäller. Ska bli skitkul, vi är båda extremt shoppingsugna. Ska bli intressant att se hur det är att gå en hel dag i ett köpcenter med Dennis. Men han brukar som sagt alltid sköta sig när vi är ute bland folk. Idag sov han nästan 5 timmar igen så han kanske sover hela shoppingturen?

Jag slänger in lite bilder på D som legat på min mobil. Den är kass igen och man kan inte föra över korten till datorn.. Men syrran fick dem via mms och skickade vidare dem till mig :-)

image90
Hi hi här ser han verkligen ut som en liten gubbe med veck i pannan!



image91
Efter badet häromdagen, så mysigt att ligga naken invirad i sitt badlakan :-)



image92
Påpälsad och redo för en morgonpromenad



image93
Här var jag såååå nära att få med ett stort leende på bild! Men man ser att han ser lycklig ut i vart fall.. Sen har han pappas favorit body på sig, hemska färger.. Stackaren kommer väl också bli hammarbyare..


Kommentarer
Postat av: Maria

Hej gamla kompis...
Nu har jag tiigang till internet alltid sa antligen kan jag hanga med vad som hander i ditt liv! Sa himla glad att allt gick bra med dennis!! Han e jatte sot. mamma sag annonsen i tidningen och har sparat den! hoppas vi far mojlighet a halla lite mer kontakt!! jatte kram till er alla 3!!

2007-11-01 @ 23:18:11
Postat av: margona

Bara en liten fundering har du redan börjat fundera på nästa bebis? Hoppas allt väl med er annars börja nu inte träna för hårt då blir det jobbigt och tråkigt har varit inne på din lillasysters blogg o läst så nu börjar det bli många att kolla av vad som händer o sker mellan Borås -Karlskrona Ha det så bra o krama lilla dennis från mej

2007-11-02 @ 11:49:22
URL: http://app.blogg.se/trackback/ping/10383377
Postat av: Anonym

rolig o rolig, nä jag vet inte... men jag tycker själv att det är roligt med negativa människor så jag förstår ändå din poäng, haha.
mamma ringde när vi käkade för ngn timme sen o frågade om hon kunde komma upp. såklart, sa jag! bara mysigt.
a jobbar natt inatt, han åkte nyss o så jobbar han till halv sex imorn em. lååångt pass, 26 timmar! så det blir myyys att lilla mor dyker upp nu.
var det en go fika i stan? fuskade du med kaka nu när du varit så duktig på gymmet? du är värd många kakor nu:)
vi ses imorn gullet!
kram.

2007-11-02 @ 15:35:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0